Мода в Италия – седмицата на модата е в разгара си

Мода в Италия – седмицата на модата е в разгара си
Гласувайте за статията

Както е известно Италия е страна известна с хубави песни, футбол, пица, спагети, италианско кафе и особено много със своя моден вкус. Милано е символ на модерното и всякакви модни тенденции в страната идват от там.

Ето защо и сега акцент ще бъде Милано, в чест на празненствата и дефилетата по време на седмицата на модата там. Както се цитира и в изданието Ева, тази година за презентирането на колекциите си 2019, се събраха редица видни модни диктатори, както се казва. А именно – имената на Прада, Армани и Moschino. 

Новите модели за 2019 г.

От две години насам Армани едва сега избира родна почва да представи моделите си, последните две колекции бяха предпочетени да се покажат в Париж и после Лондон, но сега е явно ред и на хубавия Милано за идеите на Армани.

Права представя иновативни решения, насочени най-вече, но не само, към младата си публика, с чорапи до коляното и спортно-елегантен дрес код.

Moschino пък ни изненадва отново с разнообразие от шарки, цветните дрехи са запазената му марка за сезона. От връхните дрехи до чорапите всичко е обсипано с цветни и разнообразни принтове, които предлагат една много модерна и шарена визия на публиката. Moschino е сред авторите, които рискуват в изборите си, но пък затова е и толкова успешен – модерен и дързък отново, добавяме и ние от изданието Клюки.Бг.  

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар