Първата благотворителна кауза на Меган

Първата благотворителна кауза на Меган
Гласувайте за статията

Първата самостоятелна, благотворителна кауза на Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс представи първата си благотворителна кауза, тя бе организирана от нея самата, половинката и Хари и майка й също.

Меган организира представянето на кулинарна книга с рецепти, а приходите от продажбата на изданието ще отидат в подкрепа на семействата на загиналите миналата година при пожара в „Гренфел Тауър, коментират и в изданието за новини – „Ева“.

Пострадалите бяха над 70 човека, а семействата на загиналите все още се събират да си припомнят и да споделят спомени, рецепти, готвенето ги сплотявало. И така Меган харесва кауза и я превръща в послание и своя инициатива за дарения. И техните рецепти се представят в книгата „Together: Our Community Cookbook“, която се продава благотворително именно.

Принц Хари с тъща си

А най-интригуващото на представянето, освен кралската двойка, бе и пристигането на майката на Меган Маркъл – тя се казва Дория Рагланд. За пръв път тя придружава наследницата си на официално събитие, това показва значимостта на каузата и подкрепата на Дория към дъщеря й.

Както се предполага Хари показа обноски и бе любезен през цялото време, както с любимата си така и с нейната майка, показвайки усмивки и настроение на събитието, организирано от жена му. Те с Меган дори се включиха в дегустацията и приготвянето на част от рецептите, показвайки колко са вкусни предложените в книгата ястия и десерти.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар