Бомба: Плащат на Благо Джизъса да се прави на гадже на Златка Райкова! (Папарашки снимки)

Бомба: Плащат на Благо Джизъса да се прави на гадже на Златка Райкова! (Папарашки снимки)
Гласувайте за статията

Спонсори на Златка Райкова, които искат максимална дискретност за отношението им с нея, плащат на бившия футболист, а сега светски шут, Благой Георгиев да се прави на гадже с известната миска. Това разкриха пред HotArena отлично информирани източници, близки до него.

Спонсорите са оперирани от чувство за ревност. Дори за тях е много по-добре в публичното пространство да се лансира версията, че Златка Райкова е новото гадже на Георгиев, за което той самият се похвали преди седмица.

Сценарият се развива по план и Благо Позьора се старае за хонорара си. За уикенда той е завел Райкова отново в супер хитовия хотел Arte Spa & Park във Велинград, видя HotArena. Двамата се правят на влюбени, а Благо по цял ден се отдавал на смучене и гълтане. На наргиле.

Преди седмица Георгиев и Райкова пак бяха заедно в същия хотел. Явно двойката добре си играе ролите и съвсем заслужено си заработва хонорарите – Златка със специфичните си умения, Благой – раздавайки го влюбен Ромео.

В светските среди упорито се говори, че единият от любовниците на Златка е женен с деца, а другият – много богат бизнесмен, който по всякакъв начин се пази от публичност. И срещите му със Златка се провеждат само в чужбина.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар