Илиана Раева: Всеки може да пише каквото си иска… Да се запита обаче какво е направил със себе си!

0

Илиана Раева отдавна е отказала да плаща данък обществено мнение!

Златното момиче Илиана Раева от години отказва да плаща данък обществено мнение. Въпреки помиите, които ежедневно се изливат върху нея и семейството й от жълтите медии, тя върви с гордо вдигната глава.

Илиана Раева
Илиана Раева зашлеви хейтърите с думите си

А причината е повече от ясна и очевидна – всичко, което е постигнала в живота и мястото, на което се намира в социалната стълбица. Ето какво смята самата Илиана Раева по темата за хейтърите, лъжите, завистта и лицемерите. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Писането хич не е трудна работа, ама хич! Всеки може да напише каквото си иска и да е много красиво и впечатляващо, или ужасно и потресаващо. Виж, да живееш вярно собствения си Живот е привилегия за заслужили.

Това е трудна задача, но не е невъзможна. За всеки има шанс да успее, стига да иска. А и никога не е късно да успее да го направи. Та хубаво е да пишем, но понякога трябва да поспрем, да се огледаме и да видим какво е написал Животът за собствената ни житейска Книга.

Докъде сме я докарали със себе си, за да внимаваме малко повече какво пишем и какви ги съчиняваме… Защото изкривим ли Истината, собствения си Живот изкривяваме, ама сме слепи да го видим и най-вече да го осъзнаем…“, написа Илиана Раева в профила си.

Множество потребители моментално заляха поста й с лайкове, коментари и споделяния. И поздравиха съпругата на Наско Сираков за житейската й позиция и вяра.

„Прекрасно написано. Е стават понякога правописни грешки но трябва да гледаме да не са много и най-вече фатални за другите. Понякога не може всичко да стане както го е желаел човек, но пак да е щастлив от живота си и да прави другите щастливи“, насърчи я неин приятел под поста й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.