Сензация: Златка Райкова зачена от Благой Георгиев! (дарява го с четвърто дете – виж тук)

Сензация: Златка Райкова зачена от Благой Георгиев! (дарява го с четвърто дете – виж тук)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев набързо оплоди и Златка Райкова!

Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка, чака бебе от футболиста Благой Георгиев. Двамата сами издадоха за щастливото събитие, като си пуснаха стори в Инстаграм, на което са сложили иконка на мъж, жена и дете.

Благой Георгиев

Златка Райкова чака бебе от Благой Георгиев. Блондинката ще го дари с четвъртото му отроче

По данни на запознати бебето трябва да се появи на бял свят през пролетта на 2019 г. Това ще е първа рожба за Райкова и 4-та за Джизъса.

Той вече има син и дъщеря от гимнастичката Христина Витанова и син от татарката Есмер Омерова. Златка и Благо се носят на крилете на любовта и дори вече живеят заедно.

Снощи в предаването „Папараци“ видяхме, че двойката дели общ покрив. Влюбените не спират да си разменят любовни обяснения и в социалните мрежи. Като най-трогателното, което Златка публикува бе „един ден ще се появи някой , който ще ти покаже защо не се е получило с предишните“. От своя страна Благо отговори: „Щом имам теб, имам всичко“.

Тепърва ще разберем дали действително Злати е бременна от Джизъса и ако е, то колко време ще трае любовта между двамата… Дали ще е по-истинска от предишните дузина на футболиста?!

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар