Венци Мицов насмете водеща от Нова телевизия: Ето как изригна!

Венци Мицов насмете водеща от Нова телевизия: Ето как изригна!
Гласувайте за статията

Венци Мицов е шашнат от глупостите, които се леят от малкия екран!

Музикантът и общественик Венци Мицов не се примирява с това, с което ни заливат от националния ефир. И най-вече с глупостите, които изстреля водещата от сутрешния блок от Нова телевизия. И то от иначе културния си репортаж.

Венци Мицов

Венци Мицов изригна срещу „културния репортаж“ на водеща

Ето какво каза за това Венци Мицов в мрежата:

„Винаги съм се удивявал на PR триковете, които се използват в днешно време.В последните дни съвсем случайно попаднах на сутрешният блок на Нова. Където представяха предстоящото гостуване у нас на цигуларят – звезда Дейвид Гарет.

Като изключим невероятния

репортаж, в който питаха разни добри женици – „Кой предпочитате, Паганини или Дейвид Гарет“. А жениците викаха – „Ама моля ви се, разбира се, че Дейвид“ (чунким някоя от тях знае кой е Паганини и за какво се е борил в тоя клет живот). Това, което ме впечатли най – силно беше един безумен факт.

Дейвид Гарет успява да изсвири

Полета на бръмбъра за 68 секунди“ – заяви водещата и това ми дойде малко в повече. Сега да ви кажа – едно добро изпълнение на дадено произведение, скъпи редактори на телевизионни предавания не се мери с това кой за колко секунди може да го изсвири.

Всяко произведение си има темпо и това е темпото, което е указал автора. По-бързо изпълнение на което и да било произведение не е „чутовен подвиг на новия Паганини“, а просто проява на лош вкус и някакъв вид чалга.

След предаването ми дойдоха на ум

куп великолепни идеи, които съвсем безплатно искам да споделя. За да могат да бъдат ползвани от PR – и, редактори и телевизионни водещи, когато представят следващата звезда на сцената.

„Щерю Николов от Бусманци е изсвирил 954 килограма партитури“ – показваме Щерю, показваме една стая с партитури, после ги мерим с кантар.

Времето, което Сашо Паламудов от Царево

е свирил на фагота си е изчислено на 4872 дни. За толкова време луната навлиза 684 пъти във втора четвърт, за същото време могат да се омесят и изядат 346 827464 66 3737 463 хляба“.

Певицата Станка Колева от Тутракан

е изпяла точно 7495 кавъра на песни на Кондьо, Камелия, Глория, Виктория, Пенка, Кунка, Станка, Йорданка и други подобни. Нейните кавъри стигат да се направят 457 сватби едновременно“.

С това се надявам да съм помогнал за презентирането на важните неща в изкуството. А сега отивам да прочета някоя статия за сигурното печелене на изборите от „Могъщите три“ в Клуб Зет…“, написа Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар