Валентин Кулагин разпали истинка война в социалната мрежа!Устатият гримьор Валентин Кулагин

определено е най-интересният участник във Вип Брадър и не може да остане незабелязан. Него или го харесваш, или го мразиш, средно положение няма. [caption id="attachment_413526" align="alignright" width="300"]Кулагин Кулагин раздели зрителите на два лагера[/caption]

След като снощи той спечели най-високия вот на зрителите по време на елиминациите, в мрежата се разигра истинска война. Ето само част от коментарите на потребителите, разделени на два лагера - за и против Вальо:

"Кулагин им заби още един прав в префърцунените физиономии. Това май ще дойде много в повече на Большой театр ("Левски") и отново ще изпадне в творчески потрес". "Естествено, че без Кулагин няма да има шоу. В крайна сметка всички видяхме, че Кулагин не е егоист, за какъвто го упрекнаха. Аз пък харесвам неговата искреност, колкото и болезнена за някого да е тя!". "Кулагин е безспорен лидер в къщата. Точен в изказа и определенията за съквартирантите. За жалост повечето от тях не си вземат поука и се излага". "Този получи най-много лайкове във Фейсбук, че ще напусне къщата, а сега пък спечелил вота на зрителите. Биг брадър винаги е било нагласено шоу!". "Кулагин е добър човек отвътре и йм го доказа най-накрая ! Нито един от останалите нямаше да преостъпи щита си дори да не бъде номиниран ! Той ще бъде новия победител!". "За злобния светът е зъл и злобен и вижда той във всеки свой подобен!!!!!!!!!!!!!!!!!! Искренно се зарадвах, как гледаха и не вярваха, че Валентин е с най - висок рейтинг за оставане. Не ме интересува дали е гей и какъв е. Няма по - лошо нещо от злобата и ненавистта, просто съм потресена от всички други съквартиранти какви са злобни човечета с празни души". "Напълно нагласено. Не може във фейсбук всички да гласуват да се маха, а накрая да е най-харесван.. нагласено е за пореден път". "Хахаха, ето затова не си давам парите за глупави гласувания... То е като избирателния вот, всеки може да гласува, за когото иска, ама Биг Брадър си знае как да брои гласовете... Пълни продажници, никой не може да ме убеди, че най-мразеният човек в къщата е събрал тези гласове и то забележете “Със ЗНАЧИТЕЛНО предимство пред останалите” или нещо подобно, не помня как точно се изразиха.... Продажници, навсякъде продажници, с цел рейтинг и пари.... Пълна манипулация на гласовете... Нямам думи!!!" - това са само малка част от коментарите за Кулагин, които заливат мрежата.