Война в мрежата заради Валентин Кулагин: Зрителите разделени на лагери! (виж тук)

Война в мрежата заради Валентин Кулагин: Зрителите разделени на лагери! (виж тук)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин разпали истинка война в социалната мрежа!

Устатият гримьор Валентин Кулагин определено е най-интересният участник във Вип Брадър и не може да остане незабелязан. Него или го харесваш, или го мразиш, средно положение няма.

Кулагин

Кулагин раздели зрителите на два лагера

След като снощи той спечели най-високия вот на зрителите по време на елиминациите, в мрежата се разигра истинска война. Ето само част от коментарите на потребителите, разделени на два лагера – за и против Вальо:

„Кулагин им заби още един прав в префърцунените физиономии. Това май ще дойде много в повече на Большой театр („Левски“) и отново ще изпадне в творчески потрес“.

„Естествено, че без Кулагин няма да има шоу. В крайна сметка всички видяхме, че Кулагин не е егоист, за какъвто го упрекнаха. Аз пък харесвам неговата искреност, колкото и болезнена за някого да е тя!“.

„Кулагин е безспорен лидер в къщата. Точен в изказа и определенията за съквартирантите. За жалост повечето от тях не си вземат поука и се излага“.

„Този получи най-много лайкове във Фейсбук, че ще напусне къщата, а сега пък спечелил вота на зрителите. Биг брадър винаги е било нагласено шоу!“.

„Кулагин е добър човек отвътре и йм го доказа най-накрая ! Нито един от останалите нямаше да преостъпи щита си дори да не бъде номиниран ! Той ще бъде новия победител!“.

„За злобния светът е зъл и злобен и вижда той във всеки свой подобен!!!!!!!!!!!!!!!!!! Искренно се зарадвах, как гледаха и не вярваха, че Валентин е с най – висок рейтинг за оставане. Не ме интересува дали е гей и какъв е. Няма по – лошо нещо от злобата и ненавистта, просто съм потресена от всички други съквартиранти какви са злобни човечета с празни души“.

„Напълно нагласено. Не може във фейсбук всички да гласуват да се маха, а накрая да е най-харесван.. нагласено е за пореден път“.

„Хахаха, ето затова не си давам парите за глупави гласувания… То е като избирателния вот, всеки може да гласува, за когото иска, ама Биг Брадър си знае как да брои гласовете… Пълни продажници, никой не може да ме убеди, че най-мразеният човек в къщата е събрал тези гласове и то забележете “Със ЗНАЧИТЕЛНО предимство пред останалите” или нещо подобно, не помня как точно се изразиха…. Продажници, навсякъде продажници, с цел рейтинг и пари…. Пълна манипулация на гласовете… Нямам думи!!!“ – това са само малка част от коментарите за Кулагин, които заливат мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Война в мрежата заради Валентин Кулагин: Зрителите разделени на лагери! (виж тук)”

  1. Златена

    сеп. 25. 2018

    Истината в нашата мила родина България мнозинството е от гейове и затова Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но хубавото е със оставянето на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и нормалните българи се прехвърлят на бтв и фермата

  2. Златена

    сеп. 26. 2018

    Истината руската малоумна баба на гей руснака Валентин Кулагин го е възпитала само на злоба на нищо друго

Добавете коментар