Тревога: Лео Кадели с шокиращо видео от ЖП линията София-Видин! (виж тук)

Тревога: Лео Кадели с шокиращо видео от ЖП линията София-Видин! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лео Кадели публикува видеото в мрежата, а потребители масово го споделят!

Албанецът Лео Кадели, познат от сериала „София Ден и Нощ“ и занимаващ се с благотворителна дейност, шокира мрежата. Той изнесе скандални кадри от състоянието на ЖП линията София-Видин към днашна дата.

Лео Кадели

Лео Кадели шокира с това видео

Вижте за какво иде реч и на свой ред разпространете новината. Дано някоя от отговорните институции да обърне внимание, преди да е станала белята. Ето какво алармира Лео Кадели:

„Госпожи и господа от БДЖ, трябва ли влакът да излезе от релсите и да умрат стотици невинни хора, за да вземете мерки? Или пак ще изгори някой министър с оставка, а началниците ще продължат да се возят в новите си джипове?

Получихте заплата днес, нали? Прибрахте се да вечеряте със семействата си, нали? Как изобщо ви е приятно, когато не сте свършили работа за 2 стотинки? Как изобщо преглъщате хляба от данъкоплатците?

Мале, ако аз съм един министър какво ще ви правя… Ще се движите по-бързо от влака, докато не направите релсите в перфектно състояние. Как изобщо продължавате да източвате БДЖ?

Ревете, че нямате пари, а карате чисто нови джипове. Толкова ли много ви дават, за да го фалирате?

Срам и позор! Как не се намери един човек да им потърси отговорност, а всичко минава с едно служебно извинение, както стана в Хитрино.
Нямам думи!

Видеото е сниманно на ЖП линията София – Видин и ми е изпратено от групата ,,Видин Инфо“.

Споделете го и дано да го видят техните деца и да ги питат:“ Тате, ти беше ли днес на работа?“, взриви мрежата Лео Кадели.

Госпожи и господа от БДЖ, трябва ли влакът да излезе от релсите и да умрат стотици невинни хора, за да вземете мерки? Или пак ще изгори някой министър с оставка, а началниците ще продължат да се возят в новите си джипове? Получихте заплата днес, нали? Прибрахте се да вечеряте със семействата си, нали? Как изобщо ви е приятно, когато не сте свършили работа за 2 стотинки? Как изобщо преглъщате хляба от данъкоплатците? Мале, ако аз съм един министър какво ще ви правя… Ще се движите по-бързо от влака, докато не направите релсите в перфектно състояние. Как изобщо продължавате да източвате БДЖ? Ревете, че нямате пари, а карате чисто нови джипове. Толкова ли много ви дават, за да го фалирате?Срам и позор! Как не се намери един човек да им потърси отговорност, а всичко минава с едно служебно извинение, както стана в Хитрино. :(Нямам думи!Видеото е сниманно на ЖП линията София – Видин и ми е изпратено от групата ,,Видин Инфо".Споделете го и дано да го видят техните деца и да ги питат:" Тате, ти беше ли днес на работа? "

Публикувахте от Лео Кадели в Понеделник, 24 септември 2018 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар