Миро не спира да глези Златка Димитрова!(Виж как я изненада)

Миро не спира да глези Златка Димитрова!(Виж как я изненада)
Гласувайте за статията

Миро и Златка Димитрова си дадоха втори шанс

Миро и Златка Димитрова са като скачени съдове. Двамата не се разделят и за миг. Според близките им те са още по-влюбени и от преди.
Заради миналите си провинение Миро не спирал да глези плеймейтката.

Златка Димитрова

Миро и Златка Димитрова си дадоха втори шанс

Бизнесменът изпълнявал всякакви капризи на половинката си и се стремял с всичко да й угоди. В момента семейството е на почивка в съседна Гърция.

Двамата бяха една от най-стабилните двойки в хайлайфа. Но се разделиха по тривиални причини. Бизнесът на Миро зациклил и парите намалели. Черната Златка нямала никакво намерение да намали харчовете и кавгите започнали.

Миро-старши се занимава с търговия на лавандула. Миналата година цената й паднала, тъй като производството й се увеличило рязко.

Финансовите проблеми веднага рикоширали върху семейството. Миро бил вечно недоволен, навъсен и не спирал да мрънка.Златка недоволствала, че за първи път й се налагало да ограничава харчовете си и за това обвинявала половинката си.

Атмосферата в къщи станала отровна. Двамата не спирали да се карат, гледали се начумерено и все намирали повод да се кълват и обвиняват. Агонията продължила половин година, като през това време Злати се надявала нещата да се оправят.

По ирония на съдбата тя си оправило отношенията със свекърва си и първата съпруга на Миро. Те дори станали приятелки и често се чували по телефона. В един момент обаче Златка Димитрова не издържала и стегнала багажа си и този на сина си Миро-младши. Плеймейтката заминала в Бургас при майка си.

Дълго време Злати криела за раздялата си с Миро, но в един момент нещата станали ясни. Освен това плеймейтката си хванала и ново гадже. Той бил от същия град и се казва Галин Гочев. Нацепеният батка бил по-млад от Злати, има автомивка и богат татко.

След като връзката им станала публична Миро си взел тузарския джип и заплашил Златка, че ще й отнеме родителските права над детето им. Но с днешна дата двамата отново са заедно и се радват на любовта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар