Владо Береану потресен: Всички отразиха безмисленото ръкуване на Бойко с Тръмп! (И нито дума за лечение на зависимите)

Владо Береану потресен: Всички отразиха безмисленото ръкуване на Бойко с Тръмп! (И нито дума за лечение на зависимите)
Гласувайте за статията

Владо Береану е потресен от родните медии

Журналистът Владо Береану е потресен след визитата на премиера Бойко Борисов в САЩ. Той избухна в мрежата, че всички родни медии са отразили безмисленото му ръкуване с президента на Америка Доналд Тръмп.

Владо Береану е потресен от родните медии

Както и туристическите обиколки на Бойко из страната на неограничените възможности.

И никой не е отразил лечението на наркозависимите, както и различни важни теми в тази връзка. Ето какво каза Владо Береану, бесен от малоумието на колегите си:

„На 24.10 /вчера/ САЩ, в рамките на ООН, излезе с призив за борба с наркотиците. България беше съдомакин на тази инициатива. Една от основните насоки в подписания от 131 страни документ бе лечението и достъпа до такова лечение на зависимите.

Това беше чудесен информационен повод за кратък журналистически материал за възможностите за лечение у нас – къде, как и колко струва подобно лечение.

Подобен материа би бил полезен и интересен, както за зависимите и тяхните семейства и приятели, така и за широката публика. Такъв материал нямаше в нито една медия.

Всички се съсредоточиха върху безмисленото ръкуване на Борисов с Тръмп и още по-безмислените туристически снимки на премиера в Ню Йорк.

А проблемът е наистина много сериозен. Кой го поставя и защо няма никакво значение“, бесен е Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар