Венци Мицов насмете яко шефа на ПП Зелените! (виж как го нареди)

Венци Мицов насмете яко шефа на ПП Зелените! (виж как го нареди)
5 (100%) 1 vote

Венци Мицов захапа жестоко шефа на предизборния щаб на ПП Зелените!

Музикантът и общественик Венци Мицов взе на мушката си шефа на педизборния щаб на ПП Зелените. Който си позволил да оплюе в мрежата рокаджията от Хиподил и общински съветник.

Венци Мицов

Венци Мицов подреди подобаващо „зеления“

Прочел писанията за себе си, Венци Мицов се въодушеви и с познатия си сарказъм отдаде заслуженото на „зеления“. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Настоящия шеф на предизборния щаб на ПП Зелените написал някакъв странен текст по мой адрес, който не бих могъл да разтълкувам, дори ако бях с няколко висши образования.

В текста, освен, че има пълни глупости (Бах имал 8 деца, което не е вярно – имал е 20 деца от две жени) съм наречен „част от менюто“ а след това и „Остап Бендер“…

Но това е направено по толкова смешен начин, че се отказвам да тълкувам неподредената мисловна структура на опита за разгром над скромната ми персона.

Няма да поствам тук, защото не сте заслужили да четете подобни енигми, от които боли глава.

Тъжната новина за шефът на предизборния щаб на Зелените е, че е постнал и репостнал поста през двата си профила. И е събрал общо 4 лайка.

Та, ако видите случайно това нещо, лайкнете и напишете нещо кофти по мой адрес. Явно на някои хора това им остана в битката срещу MAFIQTA.

А пък и когато коалиционните партньори на Зелените видят, че шефа на щаба им има повече от 4 лайка, толу виж им дали няколко избираеми места за евроизборите – 17, 25 и 38 да речем…

PS. Наистина не помня името на този господин и за това не го пиша тук, а ме мързи да търся сега“, коментира в типичния си стил Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Венци Мицов насмете яко шефа на ПП Зелените! (виж как го нареди)”

 1. Златко

  сеп. 26. 2018

  Ръцете долу от Тома Белев! Не закачайте човекът, иначе няма да има кой да брои делфините в Черно море за няколко милиона!

 2. Стоян

  сеп. 26. 2018

  Зелените са за насмитане, понеже нищо полезно не правят, както си вижда пак.

 3. Савата

  сеп. 26. 2018

  Цялата псевдо партийка на Зелените е едно голямо недоразумение, така че поредното им неадекватно изкаване изобщо не ме учудва.

 4. Нено

  сеп. 26. 2018

  А така! Зеленчуците трябва да бъда поставени на място. Не заслужават никакво място в управлението на държавата.

Добавете коментар