Мегз изтрещя: Създадох най-уникалното яке, което ще срещнете този сезон! (харесва ли ви – виж тук)

Мегз изтрещя: Създадох най-уникалното яке, което ще срещнете този сезон! (харесва ли ви – виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз се похвали самичка, създала абсолютния шедьовър!

Миглена Каканашева – Мегз определено не е сред най-скромните светски персони у нас. Дизайнерката от Раковски се изфука преди часове в социалната мрежа, че създала нещо невиждано. А именно най-уникалното яке, което може да срещнете тази есен.

Мегз

Мегз сама си прави четки, създала дрехата на века, едва ли не… Ти да видиш…

Вижте какво сподели Мегз, както и снимки на самата връхна дреха, с която е облечена и Каканашева на снимката. А дали ви харесва, или не, ще си кажете лично вие, ако пожелаете:

„Якето – http://megz.eu/…/megz-nay-unikalnoto-na-sveta-kozheno-yake-…
Едно от най-вълнуващите неща в работата ми е да създам тотален любимец. Има нещо крайно магическо в това да предусетиш какво точно ще ви вълнува точно в този момент. Новото ни кожено яке безспорно е най-уникалната връхна дреха, която ще срещнете този сезон.

Дори и да ви звучи гръмко, безкрайно искрена съм. На живо е още по-уникално и това е един от най-страхотните артикули, които някога сме създавали.

Подскачала съм на едно място като малко детенце, когато премерих мострите на двете ни кожени якета от тази колекция. Това са най-хубавите артикули, които сме създавали до този момент. Абсолютно блестящи.

И като визия, и като кройка, и като технология на изработка. Кожата е двойна и двойно подплътена, за да създадем плътност и рязкост в предната част.

Подбраните ципове са по-масивни и тежки, което допълнително оформя линията на якето. Модерен, градски и нестандартен дизайн. Любими за мен артикули“, похвали се самата Мегз в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мегз изтрещя: Създадох най-уникалното яке, което ще срещнете този сезон! (харесва ли ви – виж тук)”

  1. Еми

    сеп. 27. 2018

    Моме , момееее , знаеш ли китайците откога шият такива ,,мушами,,и ,,баклавички ,, ?????

Добавете коментар