Виктория Георгиева вече се продуцира сама!Помните ли "тулумбичката" на Криско

, както рапърът сам нарече гласовитата сладурана Виктория Георгиева?! Чаровницата покори зрителите на "Х Фактор", след което моментално бе грабната от Графа в компанията му. [caption id="attachment_413583" align="alignright" width="300"]Виктория Георгиева Сладураната Виктория Георгиева с първото си напълно самостоятелно парче[/caption] Е, днес вече Вики е напълно самостоятелна. Тя се е разделила с "Монте Мюзик" и се продуцира сама. Преди часове в интернет излезе първият й самостоятелен клип към песента "Странни времена". Ето какво разкри Виктория Георгиева:

"Ето че дойде и време да споделя с вас тази моя гордост... Гордост е, защото измина една дълга година от последния ми сингъл “Част от мен”. Случиха се много промени в живота ми и все пак намерих сили отново да правя музика и да се боря, дори и без продуцентски гръб зад себе си!

Благодарна съм за изминалите години на Графа и екипа на Монте мюзик, за песните, които създадоха за мен и добрата работа! Желая им да откриват много нови и талантливи артисти и да създават красива музика за тях!

Сега съм самопродуциращ се изпълнител и продължавам по нов път. Таааа.. искам да благодаря на всички замесени в този проект, които ме накраха да повярвам, че мога! Започвам!

БЛАГОДАРЯ НА ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО ЗА ПОДКРЕПАТА, КОЯТО ВИНАГИ СЪМ ПОЛУЧАВАЛА! Едно огромно благодаря на Boyan Hristov, който веднага щом се запознах с него се отзова и беше щастлив да работим заедно. Изпрати ми дема, сред които беше и “Странни времена”.. Ами влюбих се в тази песен.. Има нещо завладяващо.. Музиката те носи… Веднага започнахме да работим по парчето, след което се свързах и с Boyan Angelov, който направи този брутален аранжимент и съм му страшно благодарна за професионалното отношение и позитивна работа! Благодаря на Stan Stefanov и Borislav Dimitrov за създаването на този смислен и зареждащ текст! Благодаря, че имах възможност да се докосна до студиото на Димитър Ганчев, където си излях душата! Благодаря на съдбата, че ме срещна с Radostin Sabev Shosho, който е режисьор на видеото и на целия екип на #SkyBrothers!

Шошо, за мен ти си Великан! Минахме през много различни идеи и представи как да изглежда видеото и с огромната помощ на Viara Atova, всички заедно сътворихме това! Благодаря ти, Вяра, че беше до мен през целия процес и за помощта, която ми оказваше в лесните и трудни моменти и продължаваш да го правиш!!!

Благодаря на Anna Rangelova за страхотния професионализъм и за това, че ме усети по най-правилния начин! С толкова красив грим отдавна не се бях виждала и се чувствах невероятно!

Благодаря на Цветомир Горанов за стайлинга, който сътвори за мен! За мен това да изглеждам добре е може би най-важно от всичко и той съумя да ме накра да се чувствам перфектно в кожата си, което досега никой не го беше правил!!!

Благодаря на Stoyan Kunev за тази луда и различна прическа! Цялата направа беше едно незабравимо прикючение! Благодаря на близнаците Hristian Peev и Iskren Peev, за професионализма и изключително забавните моменти по време на снимките! От първия път бях сигурна, че нещата с вас ще се получат на едно по-различно и високо ниво и бях права! Благодаря на Антонио, който изигра страхотна роля на лошия тираджия! Беше жестоко! Благодаря на танцьорите от “The center” и “Wrong generation” , за прекрасната атмосфера, която пресъздадоха на снимачната площадка, както и за това, че реагираха толкова бързо и се събраха всички заедно за да дойдат! Това означава много за мен! Благодаря на Николай Атанасов MonTero и Велина Илиева за невероятните снимки, които ми направиха! Чувствах се като големите звезди! Вие сте страшно талантливи и съм толкова благодарна, че живота ме събра с вас! Винаги когато имам нужда от вас сте насреща! Благодаря за отделеното време! Благодаря на моите любими Маги-Ефи Мечкови за това, че създадоха това сладко облекло, подобно на моето, с което беше облечена кукличката! За това, че бяха до мен и са толкова истински приятели! Не по-малко искам и да благодаря на всички подкрепили ме в целия проект и някои от тях участващи във видеото - Светлозар Добрев, Janet Svetoslavova, Eva-Mariq Pétrov и още много други!!! Не на последно място искам да изкажа повече от огромни благодарности на човека, който застана зад мен още преди много време и ми каза, че един ден нещата ще започнат да се нареждат както трябва и както ги искам.. Genoveva Christova.. Ти бе човека, който ме учеше и продължаваш да ме учиш с всеки изминал ден как да живея пълноценно и да се радвам на живота по-един по-специален начин! Учиш ме да бъда винаги борбена и силна и да преследвам мечтите си докато не се сбъднат! Ти си най-истинския приятел, за който човек може да мечтае да има! Геновева ме взе под крилото си и застана до мен и въпреки, че няма нищо общо с музиката ми каза “Ще ти помогна и ще стана твой мениджър!” Е.. И това се сбъдна! Имам си най-невероятния мениджър! Обичам те!

Обичам ви всички! Съжалявам ако съм изпуснала някой.. Всички, които са замесени в този проект са се настанили удобно и топло в сърцето ми!", написа Виктория Георгиева.