Взрив: Ванко 1 натирен от Вип Брадър заради сводничеството! (скандални разкрития)

Взрив: Ванко 1 натирен от Вип Брадър заради сводничеството! (скандални разкрития)
Гласувайте за статията

Ванко 1 не си тръгна заради гастрит и хрема, а заради сигналите в СЕМ!

Рапърът Ванко 1 е напуснал „Вип Брадър” заради тъмното си минало на трафикант на жени и деца с цел проституция. То предизвика протести срещу участието му в риалити предаването от страна на активистки за защита на човешките права.

Ванко 1

Ванко 1 не си тръгна по собствено желание от Къщата на Вип Брадър

Това твърди авторитетният вестник „Гардиън”, който припомня, че съквартирантът бе осъден на 12 години затвор през 2003 година заради участието си в канал за бели робини.

От изданието, което се ползва в отлична репутация, цитират официалния отговор на собствениците на Нова телевизия-шведската компания „Модърн таймс груп”. А именно, че той си е тръгнал по лични причини.

Вчера, по време на живото предаване стана ясно, че рапърът не се чувства добре. Той заяви, че иска да напусне шоуто заради смешни причини като кихане и кашлица, съчетан с гастрит.

Рапърът се оплака силни болки в корема и обострен гастрит и по тази причина отказа да участва в игрите. В изповедалнята той изтъкна още, че не се чувства пълноценен и има нужда от специално лечение, но всички зрители видяха добрата му форма и не го чуха да кихне нито веднъж.

Заради проблемите със стомаха той можеше да поиска специални хранителни доставки подобно на гримьора Кулагин, така че очевидно „Гардиън” е прав в преценката си, че Иван Главчев е разкаран от продуцентите.

Те не искат да дразнят женските организации като „Не си сама”, които излязоха с открито писмо срещу участието му в риалити формата.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар