Шефът на джудото у нас разтърси със скандално писмо до Бойко Борисов! (ето какво разкри в него)

Шефът на джудото у нас разтърси със скандално писмо до Бойко Борисов! (ето какво разкри в него)
5 (100%) 1 vote

Шефът на джудото Иван Михалев избухна в писмо до премиера Борисов!

Страшен скандал назрява в джудото в България. Президентът на федерацията Иван Михалев е изпратил писмо до премиера на България Бойко Борисов. В което се изваждат на бял свят шокиращи данни за подготвяни манипулации.

Борисов

Иван Михалев с писмо до Борисов

HotArena публикува едно към едно сигнала на Михалев:

„След многократните опити и продължилите повече от един месец спекулации с Вашето име лично и в качеството Ви на Министър- председател на Р. България. Както и с опита да бъдат манипулирани и заплашвани Клубове по Джудо- членове на СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ДЖУДО, бях принуден и се обръщам лично към Вас.

За да Ви информирам, че с Вашето име и позиция на министър- председател се спекулира от група хора. Които инициират незаконосъобразно ОБЩО СЪБРАНИЕ на СДРУЖЕНИЕ БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ДЖУДО за 26.09.2018г.

За да се проведе горепосоченото събрание, т.н. „инициативен комитет” за свикване на ОС на БФД упражняват незаконосъобразен натиск. И отправят към клубовете – членове на БФД и техните законни представители заплахи за уволнения, затваряне на зали, уволняване на треньори и др. С твърдението, че тези действия са подкрепени лично от Вас и управляващата партия.

До мен като Председател на БФД се обърнаха множество клубове с молба да им съдействам за изясняване на случаите на манипулации и заплахи. И своевременното им преустановяване.

Нещо повече, използването на Вашето име и цитирането на ПП ГЕРБ. Като подкрепящи инициаторите на ОС на Сдружение БФД за 26.09.2018г. е в разрез с Устава на сдружението и принципите на честност, откритост, равнопоставеност, свобода на вземане на решенията. И др. високо нравствени правила и норми. Които са не само основни постулати на БФД, но и общо валидни за всеки спорт.

В подетата кампания срещу законните органи на БФД са включени кметове на малки и големи населени места, общински съветници и дори депутати от управляващата партия, които принуждават представителите на клубовете- членове на БФД да присъстват на ОС, подготвяно за 26.09.2018г.

Недопустимо е в тази ситуация да бъдат въвлечени и служители на Министерството на младежта и спорта, които се явяват като пълномощници на някои от клубовете, инициирали ОС на БФД. Считам че присъствието на служители на Министерство на младежта и спорта на общи събрания на сдружението ни е недопустимо вмешателство в работата му, тъй като последното е самостоятелен и независим правен субект.

Очаква се ОС на БФД на 26.09.2018г. да бъде манипулирано, тъй като разполагаме с категорични доказателства, че не всички клубове- членове на БФД са били надлежно уведомени за свикването на това събрание. Но е недопустимо тази манипулация да бъде свързвана с Вашето име и политическата Ви принадлежност.

Убеден съм, че нито Вие, нито управляващата политическа партия чрез административно- управленския й апарат имате отношение към описаните по-горе действия.

С уважение,

Иван Михалев- Председател на УС и Президент на БФД

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар