Златка Райкова издаде: Благой не ме привлича дори физически! (ето защо е с него – скандално)

Златка Райкова издаде: Благой не ме привлича дори физически! (ето защо е с него – скандално)
Гласувайте за статията

Златка Райкова изобщо не харесва Благой Георгиев, използва го!

Златка Райкова намери нов, добре зареден банкомат в лицето на Благой Георгиев. Шавливата плеймейтка се възползвала от слабите ангели на Джизъса и без никакви проблеми го вкарала в леглото си. Това се случва малко след като ММА боецът Георги Валентинов й би шута, а поводът бе поредната изневяра на Райкова.

Златка Райкова

Златка Райкова цоца Благой Георгиев за пари

По време на шоуто „Като две капки вода“, в което Георги падна на колене пред любимата си и пред цяла България й предложи брак, Златка се загаджи с брата на Борис Дали. С когото имаше кратка креватна авантюра.

Именно тогава Валентинов решил, че е по-добре да скъса с палавницата, в която бил влюбен – емоции далеч от русата главица на Златка.

Въпреки че Благой Георгиев е много далеч от представите на Райкова за сериозна връзка, сега тя се е закачила за него и чака на хоризонта да се появи нещо по-подходящо.

Пред приятелки Златка споделяла, че ще използва намалението, докато Джизъса е увлечен по нея да се възползва максимално от парите му, пише HotArena.

„Не ме привлича дори физически, но ще си поиграя известно време и с него“, заливала се от смях плеймейтката. В началото дори се срамувала да признае, че двамата са двойка. И настоявала да се крият.

Издъниха се обаче по време на почивката си в един от топхотелите на СПА курорта Велинград. По-късно бяха забелязани и по родното Черноморие в компанията на приятели.

Колко време ще продължи тази псевдо идилия предстои да видим и то съвсем скоро, шушукат светски клюкари, запознати с нрава на меркантилната Злати.

В последните седмици Джизъса се е изръсил доста солено за любимата си, пилеейки щедро парите си. Изненадвал я с най-различни подаръци, кой от кой по-скъпи.

Още отсега планирал да я заведе по Коледа на романтична почивка на Малдивите. Ако до тогава тя не му бие шута, разбира се!

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар