Мариела Нордел вбеси виртуалните си приятели: Ето с какво сравни потребителите в профила си! (виж тук)

Мариела Нордел вбеси виртуалните си приятели: Ето с какво сравни потребителите в профила си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел успя да ядоса много от потребителите в мрежата!

Устатата кулинарка Мариела Нордел реши да се направи на интересна за пореден път, но пресоли манджата. Тя, уж на шега, описа типажите хора, които й искат приятелство в мрежата, но успя да разгневи мнозина от тях.

Мариела Нордел

Мариела Нордел яко обиди виртуалните си приятели

Ако сте от виртуалните дружки на Нордел, вижте какво мисли тя за вас. И сами се открийте в изброените по-долу типажи. Приятно четене:

Типовете профили, дето ми искат „приятелство“ тука:

1. Нахъсаният готиняр. Около 30-те, от провинцията, налита на каки от София, с добро матрЯлно положение – така, ако може да му осигури живота в столицата… Не е много сигурно кво предлага в замяна, щот е тъп като галош, но се има за готЙин и смята, че всички примират по неустоимия му среднобалкански, провинциален чар…

2. Мамите, дето имат в профила си само снимки на отрочето – на плажа, с джапанки, с маргаритки, с плетена шапка, с торта….

3. Сигани, араби, малцинства. Обикновено ти пишат „мноо си готЕна! дай скайп!“.

4. Техно вървежното готинярче – „Здр! Ко си пр?“. То е около 20-те, не е много ориентирано, но си мисли, че е неотразимо, щот на една песен на Галена в „Ревю“ е меткало салфьетки за 160 лв и сервитьорката от Раковски много му се е впечатлила….

5. Занюханите, нежни души позитивнярки, дето си умрат да постват цветенца, котенца, снимки на мацки с дъблоки мисли на Пауло Коейо, принтвани отгоре им. Пускат задължително и тортички, кафенца с призиви „да ви е сладко!“ и „наздраве, приЕтели“….

6. Хипстър рокаджията, който преди няколко години се е идентифицирал с Дичо, ама сега май иска да е Тото. Той е над нещата…

7. Гастарбайтерчето, дето иска да забие нещо. Кво да е. Обикновено се е снимал до кола, БМВ. Някои, по-отворени и до яхта. Задължителната униформа е три четвърти бермуди, тънки крачета да се подават отдолу, хюмнетката и чехли…. ааа и татус некъв – обикновено йероглиф от китайски ресторант меню. На село мнооо му се впечатляват. Поне тия, дето не четат китайски.

8. Вървежните каки – те са мноооого маркетингово ориентирани. Забелязват, че на стената ти има платежоспособни чича и не пропускат да се инфилтрират в кръга ти. Белким некой ги забележи…

9. Начинаещото политиче тип герпаджийче или ангелоджамбаски, дето ще ти благодари, че си му приел поканата и прилежно ще те информира за дейностите си…

10. Деса Поетеса от Разград, която ще те въвлече в тежки въпросителни, разяснителни, но иначе е много любезна… нищо, че е супер досадна. И проста! И луда!

11. Културтрегерчето! То е заседнало някъде в късните 80-т. Облича се като Жоро Пентаграма, има прическа ала Ян Гилън и ти пуска лафове от късния соц „в час ли си?“….. Изразява се високопарно, ама не щот е със сложна душевност, а щот отдавна нема пари за хапчетата си.

12. Професионални и ентусиазирани аматьорни хейтъри, тролове, чикиджии, завистчии, бивши, бъдещи бивши…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар