Бомба: Ето кой е любимият на готвачката Божана Кацарова! (предлага й брак след Вип Брадър)

Бомба: Ето кой е любимият на готвачката Божана Кацарова! (предлага й брак след Вип Брадър)
Гласувайте за статията

Божана Кацарова скоро може да стане булка, гаджето й избира пръстен!

„В първото си интервю казах, че да имаш семейство е най-тъпото нещо, което можеш да направиш, защото това ще пречи на развитието ти. Сега съм влюбена и щастлива, че намерих човека до себе си. Обичам те, Ники“, през сълзи откровеничи в една от мисиите на „Вип Брадър“ Божана Кацарова.

Божана Кацарова

Рекламистът Николай Ванчев е любимият на готвачката Божана Кацарова

Кулинарката не скри, че е влюбена, но премълча една малка подробност –гаджето й далеч не е кой да е, а доста важна клечка в областта на рекламата.

Единствена и първа „Галерия“ разкри самоличността на тайнствения приятел на Божана. Казва се Николай Ванчев и само допреди два месеца заемаше висок пост в една от най-престижните рекламни агенции у нас.

Като творчески директор в компанията, гаджето на Кацарова успя да се задържи точно година, като преди това е заемал същата позиция в други големи компании.

Ники дори е правил дизайна на някои от кулинарните шедьоври на Божана, научи „Галерия“.

Двамата се запознават преди година, участвайки в общ проект на морето. Още от пръв поглед разбират, че са един за друг, не само заради силното привличане, но най-вече заради голямата прилика помежду им.

„И двамата са много луди, купонджии и авантюристи. Имат толкова сходни характери, че са като сиамски близнаци“, шегуват се техни приятели.

Когато й предлагат да влезе във „Вип Брадър“, Божана е на косъм да откаже именно заради Ванчев. Откакто напуснал рекламната компания, двамата били неразделни и чувствата им станали още по-силни. Приема по негова молба и с обещанието, че излезе ли от Къщата, повече никога няма да се разделят.

Ники я поканил да заживеят заедно и още щом излезе от шоуто, Божана ще прекрачи прага на новия си дом. А близки до Николай разкриват и още една подробност.

Според тях Ванчев е твърдо решен да й предложи брак и дори вече се оглеждал за годежен пръстен. Досега не събирал кураж именно заради онова нейно първо интервю, в което нарича брака „пречка“.

След откровенията й в Къщата и обяснението й в любов обаче, Ники бил твърдо решен да направи следващата крачка.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар