Новата на Джино Бианкалана изпразни сметките му? (Виж още)

Новата на Джино Бианкалана изпразни сметките му? (Виж още)
Гласувайте за статията

Новото гадже на Джино Бианкалана може и да го фалира

Джино Бианкалана пръска луди пари по новата си приятелка. Бившият шампион на ВИП Брадър хвърля пари с шепи за гаджето си д-р Кристиана Канева.

Новата на Джино Бианкалана може и да го фалира

Красивата лекарка изпила не само акъла на емигранта от Чикаго, но и била на път да източи и банковите му сметки.

„Стига само да му усмихне и Джино е готов да й свали луната. Толкова е заблуден”, цъкат недоволни негови авери.

Кристиана стигнала дотам, че взимала картата на любимия си и сама пръскала пари. Джино обаче изобщо не й правил забележка. Той дълго време бе нещастен в любовта.

След като го заряза поп фолк дивата Джена, той имаше няколко неуспешни връзки. Всички те свършваха с крах и бившият брадър излизаше още по-нещастен от тях.

С новата си тръпка той се запознал в болницата. В здравното заведение Бианкалана ходел, за да долекува крака си, който му създава сериозни проблеми.

Заради тежка катастрофа на магистрала в Америка, която едва не го затри, той дълго време бе в гипс и лекуваше крайника си.

Претърпя и няколко животоспасяващи операции. Д-р Кристиана Канева дошла в момент, когато Джино се сринал психически, след като загуби и баща си.

Родителите на лекарката не били съгласни с любовната им афера. Те се притеснявали от тъмното минало на Джино Бианкалана, залитането му по нежния пол, както и за произхода му, за който се твърди, че е ромски.

Но лекарката била влюбена в него и не искала да го напуска. С днешна дата Джино не спирал да задоволява всякакви нейни капризи. Той бил готов на всичко, за да задържи гаджето си.

През седмица я водил на романтична почивка в чужбина и на шопинг туризъм, където я обличал от главата до петите с маркови дрешки. Ежедневно й подарявал диамантени бижута и скъпи телефони.

Най-новата прищявка на д-р Канева била чисто нов автомобил „Мерцедес”, S-класа. Джино Бианкалана вече й го бил поръчал, доверяват негови близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Новата на Джино Бианкалана изпразни сметките му? (Виж още)”

  1. Ема

    сеп. 26. 2018

    Ежедневно и подарява диаманти 😆😅😁😃😀
    Идиоти, той да не е диамантен крал.

Добавете коментар