Край на ергенлъка: Фермерка стяга сватба със Слави Трифонов? (Виж още)

Край на ергенлъка: Фермерка стяга сватба със Слави Трифонов? (Виж още)
2.5 (50%) 2 votes

Участничка във „Фермата” стяга сватба със Слави Трифонов

Фермерка слага край на ергенлъка на Слави Трифонов. Дали обаче заклетият ерген наистина ще мине под венчило е въпрос на времеq за да се разбере. Но Радилена сериозно му е хвърлила око.

Радилена е хвърлила око на Слави Трифонов

Победителката на втория дуел от селскостопанското шоу „Фермата” Радилена не на шега се е заканила шоумен номер едно да стане неин.

Снощи тя успя да се наслади на победата, като за целта й бе организирано и шумно парти. Въпреки че във „Фермата” алкохолът не се разлива като река, снощи имаше обилно количество храна и концентрати.

Заедно с останалите участници, Радилена и най-близката й приятелка Христина се възползваха максимално от лукса, предоставен им в стопанството.

И докато надигаха чашките, блондинката припяваше с цяло гърло песните, които си беше избрала за купона.

И на едно от изпълненията на Слави Трифонов русото изкушение се размечта на висок глас. Вероятно и алкохолът помогна думите й да огласят по-голямата част от „Фермата”.

Блондинката толкова се вдаде в мечтите си и в питиетата, че категорично отсече, че един ден Слави Трифонов ще е нейния законен мъж.

Оказа се, че момата от Кула, която следва за юрист и работи като сервитьорка, от години вехне по Дългия. Тя го харесвала като мъж , а и обожавала музиката и пеенето му.

Русата Радилена дори се изфука, че скоро, преди да влезе във „Фермата”, лично се започнала с учиндолеца. Това се случило в един от столичните ресторанти.

Кръшната мома дори се кълне, че между нея и Слави Трифонов прехвърчали искри. Което й дава надежда, че тя ще е тази единствена жена, заради която водещият на „Шоуто на Слави” завинаги ще се прости с ергенлъка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар