Димитър Рачков се стиска за Мария само няколко месеца след сватбата!

Димитър Рачков се стиска за Мария само няколко месеца след сватбата!
Гласувайте за статията

Димитър Рачков мина тънко с два рождени дни!

Пестеливият Димитър Рачков мина тънко, като реши да почерпи най-близките си едновременно за два рождени дни – своя и този на половинката си Мария Игнатова. Купонът бе вчера вечерта в ресторант в столичния квартал Бояна.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Димитър Рачков пести пари веднага след сватбата с Мария

Рачков е роден на 18 септември, а красивата му колежка става на 39 години днес. Затова тържеството било насрочено между двете дати, а сред първите честитили били продуцентите Маги и Джуди Халваджиян.

Сред гостите отсъствал кумецът на сегашните водещи на „Господари на ефира” Васил Василев – Зуека, който бил недоволен, че е изместен от брюнетката на стола до Митко. Обичайно двамата откриваха новия сезон на Господарите, а Мария водеше накрая с Румен Угрински, но сега нещата са променени и Василев ще трябва да изчака още близо месец, за да се върне на мястото си, пише HotNews.bg.

Интересното е, че Димитър Рачков се стиска само месеци след сватбата си с Мария Игнатова. Двамата се венчаха в началото на лятото и се предполага, че още са на вълна романтика.

При тях обаче явно нещата не са точно така, тъй като преди това изкараха 9-годишна връзка. Явно затова Митко е решил, че може да прави номера и вместо да плаща за два купона, да мине с един.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар