Голямата болка на Атанас Колев: Рапърът не е щастлив със сегашния си живот!

Голямата болка на Атанас Колев: Рапърът не е щастлив със сегашния си живот!
Гласувайте за статията

Атанас Колев би искал да промени много неща, но времето за това сякаш си е отишло!

Звездата от „ВИП Брадър“ Атанас Колев е само на 21 г., но вече го мъчи голяма болка в душата. Въпреки че стана известен и сравнително заможен, Наско не е щастлив с този живот.

Атанас Колев

Атанас Колев не постигна мечтата си

Истината е, че рапърът се чувства зле, защото не е пробил в професионалния баскетбол. Още от дете той е тренирал този спорт, но след участието си в „Х Фактор“ тръгна по друг път.

Тогава варненецът беше само на 17 г. Повлиян от моментната слава и лесните пари, той захвърли спорта и се впусна в рап кариера.

Към днешна дата обаче това му се струвал грешният избор. Баскетболът много му липсвал и дори се обвинявал, че е участвал в „Х Фактор“.

„Това беше един балон за няколко месеца и нищо повече. Да, помогна ми, но ме отдалечи от голямата ми мечта.“ – разправял Наско пред близките си във Варна.

Голямата мечта на Атанас Колев някога беше да стане част от NBA, но вече е сигурно, че това няма как да се случи. Дори много трудно би могъл да се върне към баскетбола в България.

Тази седмица той отново попадна сред номинираните във „ВИП Брадър“. Очаква се обаче да бъде спасен, защото има много фенки из цялата страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар