Важен момент за Криско и Тита!

Важен момент за Криско и Тита!
Гласувайте за статията

Тази есен, супер изненадващо, Криско и Тита пуснаха кавър на песента на Мишо Шамара и Антибиотика.

Неочакваният ход на габровеца му осигури челни позиции във всички музикални класации и много суперлативи. Провокативното видео, в което Криско и Тита се целуват, набра близо 6 милиона гледания само за десетина дни.

Криско и Тита

Ето как Криско и Тита се целуват в новото си видео

Въпреки че взривиха социалните мрежи и са почти всеки ден на участия, до този момент те не са изпълнявали заедно песента на една сцена. Всички големи клубове в страната са отправяли оферти това да се случи при тях, но засега удрят на камък.

Hotarena първа научи истинската причина за това на пръв поглед странно решение на звездите. Оказва се, че Криско и Тита имат желязна уговорка да изпълнят песента за първи път на 5 октомври в Стара Загора.

Именно тогава е празникът на града, кулминацията на който е безплатният фестивал One Love Tour 2018. Той ще продължи близо 12 часа в Античния форум „Августа Траяна“ и на него, освен Криско и Тита, от българска страна, на сцената ще се качат: Влатко Стефановски; Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, а Ути Бъчваров ще приготви гигантски количества храна на пъпа на Стара Загора.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар