Глория е лудо влюбена, но го крие!

Глория е лудо влюбена, но го крие!
4 (80%) 1 vote

Глория има нова любов в живота си, ала не иска да се знае за нея!

Живата легенда на българския поп-фолк Глория отдавна не афишира любовния си живот, но някои неща не могат да останат скрити. Тя много често напоследък посещава Париж, което веднага породи слухове, че има гадже там.

Глория

Глория сияе в Париж

Гло изглежда щастлива и пълна с енергия, а това се случва най-вече когато човек е влюбен. Певицата направо сияе, което намеква за любов в живота й.

Изпълнителката на „Уморих се от теб“ не обича да коментира личния си живот. Откакто се разведе с Илия Загоров, тя не е представила нито едно свое официално гадже.

Все пак за последен официален мъж в живота й се води не Илия, а Георги Илиев. Не е тайна за никого, че приживе Жоро се радваше на плътски удоволствия с първата певица на „Пайнер“.

Глория винаги си е падала по чужденци. Преди няколко години имаше връзка със сръбски композитор, но двамата се разделиха поради несходство във възгледите за бъдещето. Той искаше още деца, а тя – не.

Сега вече е на 45 г. и надали някой ще поиска от нея да му роди дете. Мъжът, с когото се среща, най-вероятно е французин, което значи, че Гло се радва на вълшебна романтика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар