Николета Лозанова не е във „ВИП Брадър“ заради Кулагин

Николета Лозанова не е във „ВИП Брадър“ заради Кулагин
Гласувайте за статията

Николета Лозанова е отказала на Нико Тупарев заради Валентин Кулагин!

Николета Лозанова на мига пресякла всякакви преговори с продуцентите на „ВИП Брадър“, щом разбрала, че Валентин Кулагин е сред участниците, твърди „България Днес“, позовавайки се на свои източници.

Николета Лозанова и Кулагин

Николета Лозанова избяга от скандали с Кулагин

Лозанова и Кулагин крият дългогодишна вражда, примесена с грозни обиди и заплахи. Това е причината постоянно да се избягват.

„Ники не понася Вальо органически. Още по време на брака си с Божинов имаше проблеми с гримьора. Валентин не пропускаше да я злепоставя и обижда пред общи познати, и то в големи компании. Непрекъснато обясняваше, че е невзрачна, глупава и изтъкана от комплекси“, коментират запознати с отношенията между двамата.

Кулагин на свой ред неведнъж е казвал, че е получавал анонимни заплашителни есемеси. Още тогава той не изключва вероятността Николета и Божинов да са автори на ругатните.

„Внимавай кой обиждаш, че ще ти отрежем пръстите, тогава ще видим как ще си държиш четката за грима“, гласели страховитите послания. Според клюкари не е изключено посланията да са от други хора, засегнати от обидите на Кулагин, пише HotArena.net.

В крайна сметка решението на НиЛо се оказа правилно, защото Валентин е огромен дразнител за всички в Къщата и щеше да бъде такъв и за бившата водеща на „Папараци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Николета Лозанова не е във „ВИП Брадър“ заради Кулагин”

  1. Златена

    сеп. 27. 2018

    Истината руската баба на гей руснака Валентина Курвагина го възпитала само на злоба на нищо друго

  2. Златена

    сеп. 27. 2018

    Истината в нашата мила родина България мнозинството е от невъзпитани роми кифли и гейове и заради тях гей руската Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но пък хубавото е със оставянето на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

Добавете коментар