Нора Недкова нанася своя удар: Валентин Кулагин може да си изпати с 35 бона!

Нора Недкова нанася своя удар: Валентин Кулагин може да си изпати с 35 бона!
Гласувайте за статията

Нора Недкова е решена да си отмъсти на Кулагин!

Нора Недкова завежда дело срещу Валентин Кулагин, узна HotArena. Това е в знак на нейно отмъщение към гримьора заради обидите му във „ВИП Брадър“.

Нора Недкова и Кулагин

Нора Недкова съди Кулагин

Плеймейтката вече е говорила със солиден адвокат и внася до дни иск срещу гримьора на стойност 35 000 лева. На такава сума тя е оценила обидите, с които я засипваше дни наред Валентин, най-меката от които бе „маймуна“.

„Не му се връзвам на това момче, напротив, съжалявам го. Той обаче трябва да си получи сериозен урок – за думите си човек следва да носи отговорност. И за да си мери приказките и обидите занапред, ще го съдя за една хубава сумичка и с тия пари ще си направя екскурзийка до Дубай, а после и до Малдивите.“, споделя русокоската пред „Уикенд“.

И допълни, че хич не го жали – „Нали сам се хвали, че си купува серуми за 1500 английски лири, а дрехите му са оригинални? Значи има пари. Щом е така, да си плаща, като иска да псува и обижда. Съветвам и останалите съквартиранти да последват примера ми“, отсича първата изгонена от Къщата.

Венета Райкова била надъхала плеймейтката да води подобни съдебни битки. Водещата многократно е участвала в подобни битки и ги познава много добре.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Нора Недкова нанася своя удар: Валентин Кулагин може да си изпати с 35 бона!”

 1. Златена

  сеп. 27. 2018

  Истината руската баба на гей руснака Валентин Кулагин го възпитала само на злоба на нищо друго

 2. Златена

  сеп. 27. 2018

  Истината в нашата мила родина България мнозинството е от невъзпитани роми кифли и гейове заради тях гей руснака Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но пък хубавото е със оставянето на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

 3. Златена

  сеп. 30. 2018

  Истината руската баба на гей руснака Валентин Кулагин го е научила единствено на невъзпитание и самовлюбеност на друго не го е научила

Добавете коментар