Ивайла Бакалова отсече: Мразя Дубай! (Ето защо продължава да живее в богатата арабска страна)

Ивайла Бакалова отсече: Мразя Дубай! (Ето защо продължава да живее в богатата арабска страна)
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова изненадващо призна, че мрази Дубай

Ивайла Бакалова от години работи и живее в богатото арабско емирство. Но „Мис България-Вселена” 2001 е категорична, че не долюбва втората си родина. Миската се оказа не само красива, но и с бизнес нюх, а и доста напориста.

Ивайла Бакалова мрази Дубай

Защото от години върти печеливш бизнес в Дубай. Бакалова се занимава сн продажба на луксозни жилище в богатата арабска страна, които се харчат като топъл хляб.

Именно заради проспериращата си кариера манекенката продължава да живее в Дубай. В предаването на Гала „На кафе” моделката призна, че по-красива страна от България няма.

За разлика от родината ни Дубай бил адски топъл, пустинен и неприятен, но богат и даващ препитание на мнозина. Красавицата отложи заминаването си във втората родина заради седмицата на модата в София.

Пред репортерката на Гала, Маги Желязкова, Ивайла Бакалова се изфука, че е в много близка приятелска връзка с дъщеря си Рая. 15-годишната девойка е плод на любовта й с бизнесмена Румен Гайтански-Вълка.

Дъщерята на бившата Мис България прилича повече по характер на баща си, но е одрала кожата на майка си. Мнозина подозират, че красивото и стройно момиче ще надмине майка си по хубост.

Тя учи в елитно училище в Дубай. Tам се обучават дeцaтa нa eдни oт нaй-бoгaтитe xopa в cвeтa. Но cпopeд пpиятeлитe й тoвa пo ниĸaĸъв нaчин нe ce oтpaзявa нa oтнoшeниeтo й ĸъм ocтaнaлитe.

Рая предпочита да прекарва ваканциите и празниците в родината си. Близки до семейството подозират, че един ден момичето може да се върне окончателно в България. Баща й не спира да се грижи за детето си и всеки месец му изпраща 5-цифрена издръжка.

Ивайла Бакалова разкри още, че много българи в последно време идват в Дубай. Там те намират стабилна работа и подходяща заплата. Но мор за тях е адски топлия климат и високите цени на храната.

Освен това живеещите в арабското емирство са принудени да стават в 4 часа сутринта, за да избегнат сериозния трафик и високите обедни температури. Всичко това и ранното стъмване, още в 18 часа, тормозят нашенците, които намират препитание в Дубай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ивайла Бакалова отсече: Мразя Дубай! (Ето защо продължава да живее в богатата арабска страна)”

  1. Донка

    сеп. 27. 2018

    Жилищата се харчели като топъл хляб! Чак се чудя , кой купува жилище насред пустинята , с ужасен климат и фанатизирани ислямисти навсякъде наоколо .!!!! Като имат пари що не идват в Монако или в Испания или Швейцария!?!?!

Добавете коментар