Божана заби нож в гърба на Веско: Не знам как Мариана Попова е взела мъж, който не е на нейното ниво!

Божана заби нож в гърба на Веско: Не знам как Мариана Попова е взела мъж, който не е на нейното ниво!
Гласувайте за статията

Мариана Попова роди от Веселин Плачков, но все още има въпроси за връзката им, които тормозят хората!

Божана Кацарова изчака едва един ден, за да забие нож в гърба на доскорошния си приятел в Къщата Веселин Плачков. В своето предателство тя намеси дори Мариана Попова.

Мариана Попова

Божана смята, че Веско не е за Мариана Попова

Готвачката сподели пред Валентин Кулагин, с когото са заедно в нещо като изолатор, че се чуди как известната певица е с мъж като Веско.

„Не знам как Мариана Попова е взела мъж, който не е нейното ниво.“ – каза Божана.

Най-вероятно тя има предвид финансовото й ниво. Не е тайна, че Плачков има само една значима роля в кариерата си – тази на Васил Левски в „Дякон Левски“.

Актьорът не е от най-търсените в своята гилдия и съответно не се слави с големи финансови възможности. За това говори и фактът, че жена му тъкмо щеше да ражда, а той влезе във „ВИП Брадър“.

Божана Кацарова обаче през цялото време се правеше на приятел на Веско. Двамата бяха сред най-агресивните спрямо Кулагин.

Когато остана насаме с руснака обаче, тя започна да се държи по-мило с него, сякаш за да си няма повече проблеми. Плачков просто падна в жертва в стремежа й да постигне тази цел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Божана заби нож в гърба на Веско: Не знам как Мариана Попова е взела мъж, който не е на нейното ниво!”

  1. Златена

    сеп. 28. 2018

    Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли и гейове благодарение на тях гей руснака Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но пък хубавото е със оставянето на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10%става 5%и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

Добавете коментар