Димитър Рачков се нахвърли като ученик на Мария на рождения си ден

Димитър Рачков се нахвърли като ученик на Мария на рождения си ден
Гласувайте за статията

Пламъкът между Димитър Рачков и Мария Игнатова не угасва!

Димитър Рачков чукна 46 години преди броени дни, а плътно до него бе половинката му Мария Игнатова, пише HotArena. Двамата се ожениха наскоро и оттогава са неразделни не само в живота, но и на работа.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Мария Игнатова все още възбужда много Димитър Рачков

Щастливият и приятно почерпен за повода актьор за пръв път дал воля на емоциите си публично и показал любовта си към блондинката пред препълнено заведение в Плевен, съобщи „Ретро“.

Точно в момента, в който му поднесли тортата и духнал свещите, Димитър се нахвърлил на Мария и я целувал като ученик в продължение на няколко минути, докато гостите му подвиквали шеговито „Горчиво“!

Тази година Митко не празнувал с най-близките си, а с организаторите на гостуването на моноспектакъла му в Плевен. Изявата му съвпаднала с рождения ден и веднага след като слязъл от сцената, цялата тайфа се отправила към едно от престижните заведения в града.

Макар Мария да имала лични ангажименти в столицата, пътувала до Плевен с Рачков, за да бъде до него в празничния ден. Тя го изненадала със специална поръчкова торта, но жестът се дублирал с този на организаторите, както и на екипа на „Господари на ефира“, от които комикът също получил сладкиш.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар