Диляна Попова още копнее за Асен Блатечки, ето го доказателството!

Диляна Попова още копнее за Асен Блатечки, ето го доказателството!
Гласувайте за статията

Диляна Попова не е преставала да обича Асен Блатечки!

Дни след като медиите гръмнаха, че Блатечки и Диляна Попова са се събрали, за да отпразнуват кръщенето и рождения ден на сина им Борил, актьорът е присъствал и на личния празник на моделката, пише HotArena.

Диляна Попова и Асен Блатечки

Диляна Попова още обича Асен Блатечки

На 24 септември Диляна навърши 36 години и си подари компанията на сина си, когото обсипа с целувки. На скромното тържество присъствали само няколко приятелки на Диляна, а единственият мъж бил Асен, пише „България Днес“.

Манекенката и плейбоят крият дали са заедно като щастливо семейство, но приближени до тях коментират, че ако ги свързваше само детето, актьорът нямаше да бъде поканен на партито на Попова, която очевидно е все още влюбена в него.

Припомняме, че двамата изкараха бурен романс, продължил цели 3 години. Между 2011 и 2014 г. те живееха заедно и така направиха малкия Борил.

Когато Диляна забременя обаче, се разрази скандал, тъй като Асен все още беше женен. В крайна сметка той се върна при съпругата си, но продължи да снове между две семейства.

Говори се, че Блатечки не е спирал да спи с манекенката. Той си лягал с нея от време на време, както и с Катерина Горанова, а и с още много други жени.

Актьорът е завършен женкар, но умее не само да примамва дамите в леглото си, но и да ги кара да се влюбват в него. Такъв е случаят и с Диляна Попова, която явно още изпитва чувства към бащата на детето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар