Стефан за сватбата с Гала: Оставих си вратата отворена!

Стефан за сватбата с Гала: Оставих си вратата отворена!
Гласувайте за статията

Стефан и Гала може да се оженят след „ВИП Брадър“, но още не се знае нищо!

Снощи бе излъчено как Стефан предлага брак на Гала, което беше част от мисия. Това обаче породи въпроса дали наистина ще се ожени някога за нея.

Гала и Стефан

Стефан обмисля сватба с Гала

Двамата живеят на семейни начала от 13 години. Той дори напусна майката на дъщеря си заради водещата на „На кафе“. Брак обаче между тях все още няма.

Тази сутрин за пореден път Стефан Николов се включи в предаването на Гала. Там той разкри интересни неща около Къщата и връзката им като цяло.

„Оставих си отворена врата и, ако нещо има да се случва, ще се случи навън, между двама ни. Ще видим ще има ли сватба. Адаптирах се към сложната обстановка тук иначе. Има вирус, който ни мори леко. С общи усилия го преодоляваме. Форматът е такъв, че има спречквания.“, призна Стефан.

Той разкри и атмосферата вътре след напускането на Валентин Кулагин. Разбира се, гримьорът още е в играта, но останалите съквартиранти (с изключение на Божана Кацарова) не го знаят.

„Дори да има напрежение след номинациите, като цяло атмосферата е с пъти по-спокойна. Кулагин не беше дразнител, а едно притеснително зло. Никой не разбираше защо е толкова озлобен към света и откъде идва постоянното му желание да наранява и обижда. Всичко е наред вече.“ – каза производителят на мед, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар