Миролюба Бенатова „нахрани“ „Господари на ефира“: Те са заместител, кечът в ефира!

Миролюба Бенатова „нахрани“ „Господари на ефира“: Те са заместител, кечът в ефира!
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова няма добро мнение за „Господари на ефира“!

Разследващата журналистка Миролюба Бенатова не пропусна да нападне „Господари на ефира“ след скандала с репортера Димитър Върбанов. След като се оказа, че той е инсценирал побой върху себе си, Мира се изказа доста рязко за самото предаване, научи Kliuki.bg.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова взе отношение по скандала в „Гоподарите“

„Нали всички знаете, че „Господари на ефира“ е развлекателно шоу с танцьорки и смешки, а не предаване за разследваща журналистика. И нали е ясно, че налагането на едно вариететно предаване като бранд за сериозна журналистика, е част от процесите за подмяна на всички нива през последните години. А преиграването не е неочаквано, когато „журналистът“ е артист.

Като теглим чертата, трябва да признаем, че в последните години доверието не е към журналистиката, а към заместителя „Господари“. Те са кеча в ефира. И след плонжа пред склада косъмът доверие се скъса. За да стане ясно, че царят е гол.“ – написа Миролюба Бенатова.

Разбира се, журналистката се чувства засегната от „Господари на ефира“, защото й взима хляба, както се казва. В това предаване се правят много разследвания, които иначе можеше да прави самата Мира.

Върбанов все пак бе уволнен от Джуди Халваджиян, но това няма да спре скандала. За Митко ще бъде трудно да си намери нова работа оттук нататък, тъй като бе изобличен с камера в лъжа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар