Алекс Сърчаджиева и Ласкин – една вярна любов

Алекс Сърчаджиева и Ласкин – една вярна любов
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева и Ласкин – една вярна любов, двойката е пример за подкрепа и доверие. Макар двамата да са от арт средите, където верността и дългия брак са трудно постижими.

Ангажиментите, ролите, постоянните турнета това са част от поводите професии като техните да имат проблем със създаването на стабилни семейни отношения, коментираме в изданието „Клюки.Бг“. Но не и в този случай, както Алекс така и Ласкин имат малко проблемно детство, освен това и двамата са преживели, свите лични трудности.

Ласкин има неуспешен брак преди  Александра, а Тя загуби най-близкия си човек, своята майка преди години. Може би затова те са и приятели, и двойка, и колеги – всичко накуп.

Последното, в което тя пак застана зад мъжа си е проблема му с алкохола, а след като неотдавна той и публично го призна, то преди дни Алекс премина през ада, преживявайки страха за живота на любимия си мъж – Иван.

Той преживя тежък удар и го приеха в болница, поради проблеми с черния дроб, половинката му дари кръв за него, но притесненията й не стихват, защото състоянието на Ласкин е нестабилно. Въпреки проблемите, двамата са все така отдадени един на друг, желаем им да преминат успешно и пред тази трудност и да радват на любовта и детето си заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар