Истината за Нели Рангелова и Камен Воденичаров излезе наяве!

Истината за Нели Рангелова и Камен Воденичаров излезе наяве!
5 (100%) 1 vote

Нели Рангелова е луда по Камен Воденичаров!

Голямата певица Нели Рангелова и Камен Воденичаров били на крачка от това да станат интимна двойка. Преди години фината Нели хлътнала до уши по Воденичаров, който пък откликвал на нейните трепети и упорито я ухажвал.

Нели Рангелова и Камен Воденичаров

Нели Рангелова смята Камен Воденичаров за красавец

Това обаче не са само спомени от миналото, тъй като Рангелова наскоро призна, че Камен става все по-красив с годините и отново започва да се влюбва в него. Пеперудите в стомаха на Нели се пробуждат по време на общо турне с Камен, Влади Въргала и Август Попов.

„Какви купони правехме, не е истина – във всеки град. Погаждаха ми и разни номера. Лягаме си всички вечерта, а на сутринта не мога да си отворя вратата, те наредили всички саксии пред нея”, спомня си Нели.

Певицата е ухажвана и от други нейни колеги, но всичко е било в рамките на допустимото, никой не е прекалявал в стремежа си да я направи негова.

С Камен не се получило, тъй като се влюбил в друга и се отдал на страстта си. Успели с Нели да си запазят приятелските чувства и доста често се шегуват на тази тема.

Тя обаче продължава да го намира за изключително привлекателен и го определя като един от най-красивите български мъже. Не е ясно как реагира съпругът на Нели на тези нейни признания.

Из светските среди упорито се говори, че мъжката компания около Нели всъщност е от хомосексуалисти. Приказките, че и Камен е такъв вероятно успокояват съпруга на певицата. Тя е близка още с Георги Христов и Васил Найденов, чиято сексуалност също е поставена под въпрос в медийното пространство.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар