Ева Веселинова – Господарка нa ефира

Ева Веселинова – Господарка нa ефира
4 (80%) 1 vote

Ева Веселинова – Господарка нa ефира, ще отгърнем за кратко страница от ежедневието на симпатичната репортерка в цитираното предаване.

Млада, свежа, засмяна, руса, но амбициозна и решителна. Има опит в журналистиката и преди предаването на „Господарите“. Била е новинар, редактор, директор на малка медия. Като цяло е решителен и силно емоционален човек, работи и се издържа сама от пълнолетието си още.

Родителите й се развеждат. Има сестра, заедно с която са отгледани основно от баба й и дядо й. През това време майката работи извън страната и финансово издържа децата си. Както се цитира и от изданието Ева – тв водещата е живяла доста време извън България, най-вече в Санторини.  

Има възможност да остане да живее в Дубай, но приятелите и училището в Сливен я карат да се върне, докато майка й остава там. Така Ева от рано се превръща в самостоятелна млада дама. В Господарите започва с желание и хъс и скоро разбира че там ще има бъдеще.

В личен план, както тя споделя от доста време няма сериозни отношения, търси сериозен и отговорен човек за себе си, мъж с енергия и чар. Той трябва да е усмихнат и ведър човек, да я зарежда с енергия. Засега това без което не може е море – само то я прави свободна и щастлива изцяло, коментира Ева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар