Нора Недкова: Кулагин вече е бита карта!

Нора Недкова: Кулагин вече е бита карта!
Гласувайте за статията

Нора Недкова не смята да отделя повече внимание на Валентин Кулагин!

Нора Недкова изкара само седмица в къщата на „ВИП Брадър“, но научи куп неща, които са урок за нея и ще й бъдат полезни за цял живот. Тя се смята за по-мъдра след фиаското си в това шоу. А и наистина е по-мъдра, защото вчера стана на 25 г.

Нора Недкова и Валентин Кулагин

Нора Недкова и Валентин Кулагин не спират враждата си

„Престоят ми във „ВИП Брадър“ е поучителен. Научих се да бъда една идея по-търпелива. Разбрах, че не трябва да бъда егоист. Всички малко или много сме такива, но вече имам различно виждане за нещата“, каза пред „България Днес“ плеймейтката.

Недкова не скри, че се чувства щастлива след напускането на шоуто. Сега тя ще може да залегне над учебниците по-сериозно и да завърши успешно висшето си образование. Нора разкри, че Валентин Кулагин вече не й е враг, защото е под нивото й.

„Кулагин е бита карта за мен, мандатът му като мой враг изтече, Мислех, че е такъв, но когато влязох в Къщата и го видях, разбрах, че не е. Под нивото ми е, за да ми е враг“, избухна Недкова, пише HotArena.net.

Мис Плеймейт обаче ще трябва да се занимава още малко с него, тъй като излезе информация, че ще съди гримьора за 35 бона. Искът й е за обидите, които той й нанесе в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Нора Недкова: Кулагин вече е бита карта!”

 1. Златена

  сеп. 30. 2018

  Истината руската баба на гей руснака Валентина Курвагина го е възпитала само на невъзпитание и самовлюбеност

 2. Златена

  сеп. 30. 2018

  Истината руската баба на гей руснака Валентин Кулагин го е възпитала само на невъзпитани и самовлюбеност

 3. Златена

  сеп. 30. 2018

  Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли и гейове благодарение на тях гей руснака Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но пък хубавото е със оставянето на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

Добавете коментар