Стефан никога не е искал дете от Гала, причината е стряскаща!

Стефан никога не е искал дете от Гала, причината е стряскаща!
3 (60%) 2 votes

Любимият на Гала – Стефан Николов от „ВИП Брадър”, никога не е искал дете от нея! Това призна самият той пред съквартирантите си в Къщата.

Водещият на „На кафе” има дъщеря в тийнейджърска възраст от първата си съпруга и това било достатъчно за него. Бебетата и малките хлапета го изнервяли и не желаел да минава през всички трудности на детското израстване отново, писа „Уикенд“.

Гала и Стефан

На Стефан на Гала не му се занимава с бебета

Запознати издават, че имало период, в който Гала копнеела да забременее, но Стефан порязал мераците й. Той отсякъл, че не може тепърва да дундурка ревливо бебе, защото бил ангажиран човек, а всяко дете изисквало много време и внимание.

В началото водещата посърнала от думите на мъжа си и опитала да го разубеди, но той бил категоричен. Имали сериозни пререкания по темата, но постепенно блондинката свикнала с мисълта, че мъжът й не иска наследник от нея и накрая приела неприятните факти.

Плевенчанката вече е на 51 и е преминала приемливата възраст за зачеване, така че вероятността да забременее в бъдеще клони към нула.

ВИП съквартирантът заряза единствената си дъщеря Никол, когато момиченцето беше едва на 7 месеца. С майката Росица не се разбирали изобщо, а скандалите им били впечатляващи, подхвърлят добре запознати с отношенията им. Палавият Стефан подхванал тайна любовна авантюра с Гала и накрая оставил бившата с бебе на ръце, за да се хвърли в обятията на популярната тв водеща.

След раздялата Николов плащал едва 70 лева издръжка на Росица и детето. Той искал да натрие носа на измамената съпруга, задето раздухала пикантната история за любовния триъгълник в медиите.

Огорчената жена била много разстроена и предприела крайни мерки, за да вразуми Стефан и да запази семейството си. Той обаче бил твърде заслепен от Гала и чертаел грандиозни планове за общото им бъдеще.

Отношенията на бившите съпрузи дълго били обтегнати, но с течение на време болката на Росица отшумяла и Николов възобновил контактите си с дъщеря си. За второ дете обаче не помислил никога – хлапашките истерии и бебешките ревове открай време го напрягали и му докарвали силно главоболие.

„Имам друго виждане за живота си. Ако имам 2-3 деца, ще разпилея силите и енергията си, а не желая това да се случва!”, сподели Стефан със съквартирантите си.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар