Сара Джесика Паркър – годините са спрели за актрисата

Сара Джесика Паркър – годините са спрели за актрисата
Гласувайте за статията

Сара Джесика Паркър – годините са спрели за актрисата, вече на 53 и все така привлекателна и женствена, както и в популярния сериал, направил я звезда – Сексът и градът. 

Макар да минава 50- те актрисата не отстъпва на младите си колежки. Тя винаги е била в центъра на модните събития. И съвсем наскоро по време на  гала вечер в Ню Йорк, организирана от компанията New York City Ballet, звездата доказа модния си вкус.

Тя бе ослепителна по време на официалното събитие. Бе избрала да се появи в дълга, тържествена, червена рокля. Страстния цвят прикова всеобщото внимание, а половинката й Матю Бродерик също се бе постарал и двойката беше просто зашеметяваща.

Цялата в тъмно червено, дълга рокля, семпъл грим и подчертана изящност в ток и гол гръб, дискретно загатнат. Прическата на Сара беше ежедневна, а обиците с диамант, което подсказва изисканост и класа, както цитират и в изданието за новини – Ева.

Ние от Клюки.бг пък също добавяме, че Сара Джесика е сред най-стилните и същевременно модерни актриси, с нежната си и крехка външност тя често е в центъра на публични събития. А вкусът й към модата е обект на коментари в пресата, не само героинята й разбира от мода и самата Сара е доста в течение с модните вкусове и е новатор за определени модни решения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар