Емилия към Жорж Башур след трагедията със сина му: Ще останем ли заедно? (Сковаващи кръвта признания)

Емилия към Жорж Башур след трагедията със сина му: Ще останем ли заедно? (Сковаващи кръвта признания)
Гласувайте за статията

Емили и Жорж Башур проговориха за първи път след голямата трагедия, която ги връхлетя!

Изминаха 4 месеца от смъртта на Феди Башур, но болката у баща му не стихва. Единственото, което го крепи, е любовта му към Емилия, която му вдъхва сили и енергия за живот.

Емилия и Жорж Башур

Емилия и Жорж Башур си изляха душата пред Мон Дьо

Двамата застанаха пред камерата на „Съдуди се“, за да разкрият истинските си чувства и емоции. Сториха го пред Мон Дьо.

„Няма да забравя въпроса, който тя ми зададе в болница. Той беше „Ще останем ли заедно?“. Именно любовта ме спаси в този момент.“ – сподели Жорж Башур.

Той разкри подробности за катастрофата на 24 май. В този ден изгуби най-скъпото си същество и завинаги ще остане черен за него.

„Говорихме си в колата, смеехме се, аз седях до него, тя беше отзад. Изведнъж чух синът ми в паника да крещи „леле“ и колата да поднася. Всичко стана за 2 секунди. След удара в мантинелата колата започна да се върти във въздуха. От този ден помня, че за първи път съм абсолютно безсилен да направя каквото и да е. Отказвам да приема какво се случи. Липсата на най-скъпото ти същество е много тежко.“, разказа Башур.

Емилия подчерта, че сватба с Жорж не е имало. Двамата са подписали просто брак и затова няма защо да бъдат обвинявани, че са го сторили толкова скоро след трагедията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар