Дара разкри силните черти на Папи Ханс, но се притеснява за него в Къщата!

Дара разкри силните черти на Папи Ханс, но се притеснява за него в Къщата!
Гласувайте за статията

Дара и Папи Ханс още са много близки, макар да нямат любовна връзка!

Константин Трендафилов (Папи Ханс) хвърли истинска бомба при влизането си във „ВИП Брадър“, когато каза, че е необвързан. Така всички разбраха, че е скъсал с Дара.

Дара и Папи Ханс

Дара проговори за Папи Ханс

Певицата не таи лоши чувства към бившия си, дори напротив. Тя го подкрепя в новото му начинание и се надява той да спечели шоуто.

Звездата от „Х Фактор“ даде интервю пред Life.dir.bg, в което разкрива силните черти от характера на Коцето. Тя смята, че може да победи в надпреварата, но само при определени условия.

„Най-отличителното в Константин са креативността му, това, че е точен в отношенията си с хората, адски дружелюбен и не на последно място – много забавен!“ – споделя Дарина Йотова.

„Да, смятам, че ще издържи. Трябва да бъде себе си и да не се поддава на провокации. Единственото, което ме притеснява, е да не го изкарат такъв, какъвто не е.“ – казва още тийн идолът.

Дара и Константин изкараха заедно малко над една година. За това време минаха през възходи и спадове, като дори деляха един покрив известно време.

Сега певицата се е върнала в старата си квартира и продължава с живота си по старому. Съсредоточила се е върху кариерата си и това е причината да не влезе и тя във „ВИП Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар