Шок: Благой Георгиев изневери брутално на Златка Райкова, направи го с хостеса!

Шок: Благой Георгиев изневери брутално на Златка Райкова, направи го с хостеса!
Гласувайте за статията

Благой Георгиев сложи рога на Златка Райкова!

Тъмни облаци са надвиснали над прясната връзка между Благой Георгиев и Златка Райкова, пише сайтът hotarena.net. Според информацията Благо вече е успял да изневери на блондинката, с която има съвсем скорошна авантюра. И се предполага, че е прекалено рано тръпката да е изчезнала.

Благой Георгиев

Златка Райкова се окичи с рога от Благой Георгиев

Типично в негов стил – рано или късно винаги се дъни. Новата му афера се е завъртяла в нощно заведение, с участието на… хостеса, работеща именно в клуба.

Георгиев й взел номера, последвало чат, докато не се стигнало до дискретна среща. Русата Златка не знаела все още за похожденията на шавливия си любим. А само преди дни двамата се лигавиха, като пускаха сърчица в Инстаграм. След което дори се заговори, че Райкова е бременна.

Георгиев е известен с това, че не може да си държи дълго време оная си работа в гащите. Парадоксът в случая е, че Златка е тази, която не обръща кой знае какво внимание на връзката си с екс футболиста.

Те коментирала пред приятелки, че тази авантюра е временна. След като се закани да му вземе парите и да си поиграе малко с него на влюбена двойка, ще му бие шута.

По всичко личи, че той първи я направи смешна в очите на хората, макар че само по себе си да има нещо с него, я прави достатъчно подходяща мишена за подигравки.

Още по-парадоксално е парадирането на Благой с вярата си. Лицемерно е да рисува свещени личности върху себе си и да твърди, че е силно религиозен, след като не е спазил една от основните Божии заповеди – не прелюбодействай.

Няма жена, с която да е имал връзка, и да не й е сложил рога. Най-много е търпяла зависимостта му към изневерите майката на първите му две деца –Христина Витанова.

В името на семейството тя стоически стоя до него, докато той не реши да сложат край и прости голям брой негови прегрешения и публични унижения.

След като премина през леглата на фолк певици и моделки, той прилъга младата манекенка Куини Алис, взе й всичко най-чисто, след което се прехвърли на Есмер Омерова, още преди да я е оставил.

С нея той сключи брак и създаде третия си наследник и първи за нея. Малко след като поотрасна сина му от татарката Елай, той побърза да й бие шута, като преди това се постара на всяко идване в България без нея да увеличава броя на рогата й.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар