Мария брои 23 000 евро за училището на щерка си Марая!

Мария брои 23 000 евро за училището на щерка си Марая!
Гласувайте за статията

Мария разкри, че вече мисли и харчи пари основно за щерка си Марая!

Фолкаджийката Мария потвърди, че се е разделила с приятели си от Англия още в началото на лятото. В предаването „Папараци” тя даде да се разбере, че има нов мъж в живота си, така че явно сменя любовниците като носни кърпички.

Мария

Фолк певицата Мария се е заела да осигури добро образование на малката Марая

Изпълнителката не навлезе в никакви подробности за гаджетата си. Но пък надълго и широко говори за щерка си Марая. 36-годишната майка е много горда с успехите на дъщеря си както в училище, така и в спорта.

Тя бе категорична, че е преминала през нов етап в живота си. И е оставила зад гърба си суетата, която я кара да си купи поредния чифт обувки или суперскъпа чанта.

Миньончето, което вечно се фукаше как носи само облекла, слезли току-що от модните подиуми в Париж, се представи като грижовна и отдадена майка.

Мария влага всичко спечелено в образованието на дъщеря си. Както неведнъж е ставало дума, детето й е вече в пети клас на елитното Англо-американско училище в София, където таксата започва от 23000 евро.

„Там Марая попада в друга среда, има всичко онова, което аз в първата половина на живота си не съм имала”, обясни Мария.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мария брои 23 000 евро за училището на щерка си Марая!”

  1. Пешо

    окт. 02. 2018

    Стига с тези проститутки много важно къде е дала излезлите от гъза и пари нали утре ще спрат да я търсят и щерката ще стане като мама ама по интелигентна ще може да пише имената на е…. В твфтера а не като мама по спомен е колкото има май помни само последните двама толкова може ‘горката’

  2. ПЕТЪР

    окт. 03. 2018

    НО ТЯ ОБИЧАШЕ ГРУПОВИЯ ЗА/ 000/ ЛЕВА И 1ООО ЛЕВА СЪС И цигани и фесове

Добавете коментар