Годжи се ошишка яко: Вее тлъст корем и двойна гуша!

Годжи се ошишка яко: Вее тлъст корем и двойна гуша!
Гласувайте за статията

Годжи се ошишка здраво, не могат да го познаят на улицата!

Георги Милчев – Годжи се ошишка лошо и вече тежи незавидните за ръста му 92 килограма, издаде пред „Уикенд” служител в „Шоуто на Слави”.

Годжи

Басистът Годжи  е добре охранен, не могат да го познаят

„Това Годжи ли е?”, не спряха питат шокираните фенове след едно от последните предавания на шоуто. Басистът на „Ку-ку бенд” е толкова надебелял, че вее голям корем и двойна гуша като сумо борец,убеди се наш репортер.

От слабия и чевръст Георги Милчев няма и помен. Колегите му разправят, че музикантът и близък приятел на Слави Трифонов е надебелял драстично заради стрес.

„Може да има семейни проблеми, защото в момента отношенията му с Дългия са прекрасни, така че „жегата” не е от работата”, обясни информаторът ни.

Факт е обаче, че от професионални ангажименти и грижите около бебето Цвета, с което го дари пред декември 2017 г. 26-годишната блондинка Надежда Дончева, главата на Годжи запушила и врачанинът намира отдушник в лапането на мазни изкушения.

За капак младата му булка не харесвала да се върти в кухнята с черпак в ръка, а наблягала на салати, което съсипвало мечтите на басиста за сочна пържола с пържени картофи.

„Надежда се опитва да накара и Георги да остави мазнотиите, но напусто”, смеят се познатите на музиканта. Басистът на „Ку-ку бенд” ревниво пази личния си живот и дори раждането на бебето бе изненада за доста хора.

Съученикът на Слави Трифонов от Музикалното училище до последно криеше половинката си и факта, че е бременна. От екипа на „Шоуто на Слави“ са учудени, че Годжи и до днес не е запознал повечето си колеги с изгората си.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар