Взрив: Миглена Ангелова посече жестоко Ани Владимирова! (виж тук)

Взрив: Миглена Ангелова посече жестоко Ани Владимирова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова нападна грубо психоложката Ани Владимирова!

Устатата водеща на бившото „Искрено и лично“ Миглена Ангелова втрещи мрежата като скочи не срещу кого да е, а срещу Ани Владимирова. Трудно е да си представим какво имат да делят двете, но се оказа, че Ангелова храни тотална непоносимост към Владимирова. И поставя под съмнение професионалните й умения.

Ани Владимирова

Устатата водеща Миглена Ангелова се нахвърли яростно върху Ани Владимирова

Ето какво написа във Фейсбук Миглена Ангелова след епизода на Вип Брадър в петък и как „нахрани“ Ани Владимирова, наред с участниците:

„С Петко и Ричард ми се размина гръмването, обаче Ани Владимирова ще ме докара до бяла треска. Кой да помогне на психолозите, които не харесват себе си и постоянно се оперират? Ииии, разговорите между психолог и клиент не са ли конфиденциални?

Имам колики от колектива, който освен да се самоизвисява на гърба на Кулагин, друго не може да прави. Отвратня“, изригна Миглена Ангелова в профила си в мрежата. След което обаче не се спря, а продължи да дудне по адрес на Владимирова:

„Ооооо, неееее! Още Ани! Неее. Това е ужасно. С този тъп инструмент да ти правят дисекция. Вери страшнУ!… И после – защо толкова шантави хора стават психолози.

Ами, лесно е. Вместо да обсъждаш в хола някого – правиш същото, но като психолог. „Да се бориш с лошата си страна!“ – ако това го каже Петко, не е проблем, но не го казва той“, не спря да се възмущава от работата на психоложката Миглена Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив: Миглена Ангелова посече жестоко Ани Владимирова! (виж тук)”

  1. zlatena

    окт. 01. 2018

    Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли гейове благодарение на тях гей руснака Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но пък хубавото със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

Добавете коментар