Ваня Червенкова призна: Въшлива съм от….любов! (Виж още)

Ваня Червенкова призна: Въшлива съм от….любов! (Виж още)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова се носи на крилете на любовта

Ваня Червенкова призна без капчица срам, че е много богата. Но бизнес дамата е пълна не с пари и имоти, а с много…любов.Богаташката призна, че е въшлива, „тъпкана” с това прекрасно чувство.

Ваня Червенкова е лудо влюбена

Припомняме, че Ваня Червенкова е лудо влюбена в доста по-младия състезател по джудо Даниел Дичев, който осмисли живота й. Ето какво написа богаташката на личната си страница:

„Мдаа… Аз съм богаташка! При това червива… Винаги съм го знаела (но не винаги съм го осъзнавала) и не са ми били нужни доказателства… Въшлива съм от Любов…

Банките един ден ще фалират. Любовта не. Вложенията в Нейната “банка” никога не девалвират. Там няма инфлация. Заемът от банката на Любовта не се връща. Тази банка не ти дава, за да ти вземе (с лихвите).

Тя ти взима фалшивото, за да ти даде истинското (с лихвите). Най-хубавото, което може да се случи на човек е банката на Любовта да го “притежава” целият…

Всъщност благословението не е в това дали имаш от Любовта или не (Тя е достъпна за всеки). Благословението се състои в това да осъзнаваш, че Я имаш, че не е даденост а подарък, доживот…“, сподели Ваня Червенкова в профила си в мрежата.

Днес тя постна и снимки от поредното си пътешествие и посещението на храма на Атешаг – място изпълнено с мистика и магия:

„Апшеронски полуостров… Храмът на Атешгях… Създаден през XVII век , тук хората са почитали ВЕЧНИЯТ ОГЪНИ до днес гори, безспирно… Идващ от недрата на Земята… Там е магично, мистично…

Тогава хората са изповядали ЗОРОАСТРИЗЪМ , основано учение на Иранския пророк Заратустра… Разказаха ни за свещената книга Авеста и чухме звуците на странни, но вълшебни мантри“, разказва въодушевено Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ваня Червенкова призна: Въшлива съм от….любов! (Виж още)”

  1. валя

    окт. 03. 2018

    Името на снимката е добро 🙂

Добавете коментар