Слави Трифонов: В държавата, която се казва Македония, живеят едни объркани хорица! (взриви мрежата)

Слави Трифонов: В държавата, която се казва Македония, живеят едни объркани хорица! (взриви мрежата)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов разтърси мрежата с поста си за Македония!

Дни след референдума в Македония, Слави Трифонов подпали мрежата с поста си. Ето какво написа шоумен номер едно у нас. С което със сигурност си спечели псувните на много македонци, но и овациите на три пъти повече българи:

Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов яко нареди т.нар. македонци

„Не знам дали истински ви интересува това, което се случва в Македония и въобще не знам как гледате на тази така наречена държава. Емоционално ли? Исторически ли? Географски ли?…

Не знам как гледате на македонците, които пишат срещу българското посолство в Скопие “Булгари мрете”, а същевременно се редят на опашка за български паспорти.

Не знам за вас, затова ще ви кажа за себе си. Когато бях в седми клас, ходих на олимпиада по история. Писах за хан Аспарух. Но после комисията реши да ме изпитва.

И ме попитаха: “Станиславе, как би отговорил с една дума на претенциите на македонците, че Самуил е македонски цар?“ Аз бях много горд от себе си, защото се сетих да кажа, че Василий Втори е наречен българоубиец, а не “македоноубиец”.

Това беше много отдавна. Днес нищо не се е променило. Една държава, която се казва Македония, а тези, дето живеят в нея, са едни объркани хорица. И не знаят точно какви са.

Аз ще ви кажа какви са. По това, което правят, включително и на този референдум, е повече от ясно какви са. Българи са.

Казват, че умните хора се учат от своите грешки, мъдрите хора се учат от чуждите грешки. Скъпи българи от Македония, толкова примери имате около вас, а още нищо не сте научили“, подпали мрежата Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар