Взрив в Къщата: Кулагин вдигна кръвното на Петко до тавана! (за малко да го ошамари – виж тук)

Взрив в Къщата: Кулагин вдигна кръвното на Петко до тавана! (за малко да го ошамари – виж тук)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин яко бръкна в здравето на мачото Петко Димитров!

Гримьорът Валентин Кулагин успя да изнерви до краен предел клубния мениджър Петко Димитров. Двамата премериха шпаги, като в двубоя определено надделя словесно хасковлията с руски корени.

Кулагин

Петко Димитров едва се сдържа да не откъсне главата на устатия Кулагин

Разправията бе подхваната от бизнесмена, който се опита да изгони от компанията на част от съквартирантите Вальо. „Ние не желаем да те слушаме! Минаваш транзит и продължаваме!“, заяви му Петко, но това му струваше близо 10 минутна разправия и изваждане от кожата.

„Затова отваряте вратата да слушате разговора ни с Розмари“, посече го Кулагин, а Димитров отвърна: „Ама ти като не знаеш да ме слушаш – отивай и си лягаш!“.

„Ти ли ще ми казваш какво да правя?! Вземи излез от това амплоа на домоуправител“, отвърна му подобаващо Вальо, а Петко намекна за побой над опонента му: „Затова са те пребили целия вход където живееш…“.

„Стига с тези пребивания вече, не сме 90-та година. Дръжте се малко по-сериозно!“, отвърна му Кулагин. Докато върти чашата с вино, Петко изръмжа: „Ти ли ще ми казваш как да се държа, бе, Мишко! Представяте ли си Кулагин в казармата“, опита се да разсмее съквартирантите Петко…

А Кулагин веднага го засече с думите: „Ама каква казарма, то я няма. Престани да живееш в миналото“. Една от засегнатите теми по време на скандала беше номинацията на Розмари Тишер.

След като гримьора бе пратен в лудницата на „ВИП Брадър“, почти нямаше съквартирант, който да не е номинирал красивата моделка и то на основа приятелството й с Валентин.

„Аз излязох от Къщата и вие тогава се сетихте да я номинирате. Защо не го направихте, докато бях вътре?! Излязох от Къщата и тогава решихте да я номинирате… много интересно! Тя общува с мен още от самото начало..

Но просто защото вече няма кой да номинирате и следващия беше тя. Просто защото мен ме няма и затова, това е цялата истина“, откровено обясни стратегията им устатия хасковлия.

„Ще усетиш кой е номиниран още другата седмица. За какво си тука, я ми кажи?“, попита го на свой ред Петко, а Кулагин не се поколеба и отговор: „За да бъда себе си!“

„Повярвай ми, ти си най-фалшивото нещо! От косата ти до куфара…“, опита се да го захапе бизнесмена. А Вальо запази самообладание и спокойно му отвърна:

„Така да бъде… Добре, че ти си по-истински! Само да ти кажа, че аз когато съм ги носил тези куфари и тези дрехи, ти беше Петко Паркинга и паркираше колите на моите приятели. И съм носил скъпи дрехи и обувки, които ти днес още не можеш да носиш“.

С тези реплики Петко буквално подпали: – Абе ей, ти вярно ли ги мислиш тези неща?! „Да ,вярно ги мисля! Къде беше Петко преди 15 години?“, отсече Кулагин и продължи да нарежда управителя на заведения: „Стига си казвал на всички какво да говорят.. Какво е това командорене?!“

– Я ми дайте да си измеря кръвното… – опита се да се оттегли от острия разговор Петко, но всичко продължи и в лайва на предаването снощи. Тогава бизнесменът постави диагноза на съквартиранта си обявявайки го за психичноболен.

„Затова беше в лудницата на Биг Брадър. Това се случва само тук в Къщата, това навън ще бъде прегазено моментално. Виждал съм го навън и той не се държи така. Да, смешен е, изглежда като стрелбище, но съм сигурен, че е по тих от водата.

Тук поради много причини, може и Биг Брадър да е виновен – не знам, му никнат крила и той се опитва да лети. Само, че на всички нас ни е много смешно, защото аз не се връзвам на всякакви глупости. Смея му се и казвам, че това за него е дъното“, отсече Димитров.

На свой ред Кулагин го изпоти с въпроса: „Истина ли е, че си се отнасял много зле с танцьорките ти в клуба? Че си ги наричал с грозни епитети и нецензурни думи? Вярно ли е, че като някоя от тях напусне – звъниш на управителя в настоящото заведение, където работи и искаш той да я изгони?“.

В отговора си Димитров се опита да се представи в образа на „строг и справедлив“. „При мен работят момичета от 15 години и си изкарват хляба още много хора персонал.

Що се отнася до танцьорките и персонала – винаги съм бил много строг, но справедлив. Когато някой нарушава правилата, той трябва да знае ,че има последствия“, сякаш с половин уста потвърди думите на Валентин Петко.

Димитров се опита да се заяде с Кулагин заради въпроса, като уточни, че ако той реши да е танцьорка в негов клуб, нямало как да стане.

„Ти няма как да танцуваш в моя клуб. А и моите танцьорки изглеждат много по-добре от него“, заяви смуглия Петко. „Със сигурност, аз не се сравнявам с жени!“, затапи го Валентин.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар