Нора Недкова търси пари за болно котенце! (ето какво публикува плеймейтката)

Нора Недкова търси пари за болно котенце! (ето какво публикува плеймейтката)
Гласувайте за статията

Нора Недкова търси пари за болното котенце Ян!

Скандалната Мис Плеймейт Нора Недкова се направи на силно загрижена за съдбата на болно улично котенце. Тя сподели умилителния пост в профила си, целта на който е събиране на средства за животинката.

Нора Недкова

Преди дни Нора Недкова чукна 25 лазарника

Не е ясно дали самата Нора е дала своя дан за малкия Ян, при все, че не спира да се хвали със скъпи парцалки и воаяжи. Ето информацията за котето обаче, както и начините, по които да помогнете:

„Приятели, стискате ли палци на Ян? Котче все още е с нас и се държи с все сили за живота. Истината обаче е, че никак не му е лесно. Шести ден състоянието на Ян остава критично. За да продължим борбата за живота му, имаме нужда от едно рамо.

Гнойни изтечения от рана на гърба, вихреща се инфекция, силна анемия, невъзможност да се храни сам и да поддържа телесната си температура. Представете си да сте подложени на всичко това, да сте само от няколко седмици на този свят и да тежите едва 350 грама.

Ян знае какво е. И за да ви разказваме за него в сегашно, а не в минало време, ние и лекарите в клиниката полагаме неимоверни усилия. Венозни вливания на антибиотици, 2 кръвопреливания, смяна на превръзките 2 пъти на ден, асистирано хранене и непрекъснато затопляне.

Добрите новини са, че котче е с нас. Лошите – Ян наддава, но много бавно. Малко след като го настанихме в клиниката, теглото му се понижи с 50 гр. От няколко дни лека-полека започва да качва, но все така има нужда от всички гореизброени интензивни лекарски грижи.

За да можем да затворим хирургически огромната дупка на гърба му, котанче трябва да тежи поне 450 гр, да поддържа сам телесната си температура и състоянието му да достатъчно стабилно, за да издържи упойката.

За да продължим да му осигуряваме нужното на Ян, за да оцелее, имаме нужда от вашата подкрепа. И неговата воля за живот“, сподели в профила си Нора Недкова.

Оставени са и следните начини за плащане:

DMS ADOPT на номер 17777
🐾 PayPal.Me/LetsAdopt
🐾 КИН в ePay.bg: 1576892949
🐾 Банка: Първа Инвестиционна Банка
🐾 IBAN: BG73FINV91501215604267
🐾 Титуляр: СНЦ Летс Адопт България
🐾 Основание: За Ян, 59272

Ето го котенцето Ян

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар