Антон Тодоров взриви: Разкри поредната измама на „Господарите“! (виж как цакат „неудобните“)

Антон Тодоров взриви: Разкри поредната измама на „Господарите“! (виж как цакат „неудобните“)
Гласувайте за статията

Антон Тодоров разкри поредния скандал около „Господари на ефира“!

Бившият депутат Антон Тодоров взриви мрежата с поредния случай на измама в „Господари на ефира“. Той изобличи репортерът им Илиян Велков и представи документи, които уличават в „цакане на неудобните“. Както и поръчки за удар върху този и онзи. Ето думите му, без редакторска намеса:

Господари на ефира

Антон Тодоров разкри поредната нередност около „Господари на ефира“

„В Пловдив има една ПР-ска фирма – „Студио Густо“ ЕООД. Едноличен собственик и управител е Илиян Емилов Велков. Не се сещате кой е той ли? „Густо ми е, Велков“, репортерът в Пловдив на „Господари на ефира“, това е той.

През 2016 г. тази ПР-ска фирма подписва 18-месечен договор с Медицинския университет в Пловдив за информационни услуги за над 7000 лв.

Свършва срока на договора и през февруари 2018 г. в „Господари на ефира“ се появяват поредица от предавания, които обвиняват Медицинския университет-Пловдив и ректора.

Чийто подпис иначе стои под този договор за обслужване от ПР-ската фирма на „Густо ми е, Велков“ на същия този университет, в продаване на дипломи на гръцки студенти.

Не Ви ли се струва подозрително и маааалко, ама много малко, съмнително?“, разкри Антон Тодоров. Под поста му заваля от коментари на възмутени зрители, които все по-ожесточено плюят по предаването и се кълнат, че не искат и да чуват за него:

„ОТ ТОВА ПРЕДАВАНЕ МОЖЕ ДА ВИДИШ САМО ПРОСТОТИИ. ПЛАТЕНИ ПОМИЯРИ В ЕФИР… ХОРА БЕЗ МОРАЛ И МАЛКО ДОСТОЙНСТВО… ВЗЕЛИ СЕ НА СЕРИОЗНО НЕКАДЪРНИЦИ.

ОПРОСТАЧВАНЕТО НА НАЦИЯТА СЕ ПОДПОМАГА И ОТ ТАКИВА ПРЕДАВАНИЯ“, коментират гневни потребители под поста му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар